Lehdistötiedote – julkaisuvapaa 27.7.
Timo Soini tarvitsee Eurooppa-herätyksen
Eurooppanuoret ry tahtoo unikeonpäivänä ravistella suomalaisia päättäjiä hereille Eurooppa-unestaan. Eurooppa-herätyksen ansaitsee tänä vuonna kansanedustaja, Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini.
Soini on käynyt Eurooppanuorten kanssa aktiivista vuoropuhelua Euroopan, EU:n ja Suomen tulevaisuudesta viimeisen vuoden aikana. Eurooppanuorten mielestä Soinin eurooppapoliittiset kannat kaipaavat kunnon huuhtelua vilpoisella vedellä.
Soini on kesälaitumilla eikä päässyt vastaanottamaan herätystä, joten Eurooppanuoret pyrkii herättelemään kansanedustaja Soinia ennen eduskunnan syysistuntokauden alkamista syyskuun alussa.
”Timo Soinin puheissa on paljon asiaa, ja hän aivan oikein muistuttaa meitä EU:n kehitystarpeista. Välillä Soinilta meinaa kuitenkin unohtua mitä EU:ssa on saavutettu ja miten Suomi eurooppalaisesta yhteistyöstä hyötyy”, Eurooppanuorten puheenjohtaja Suvi Aherto sanoo.
Aherto toivoo, että Soinin tavoin myös muut havahtuisivat perehtymään tarkemmin eurooppalaisiin teemoihin. ”EU-kritiikki, joka perustuu tietoon, on varmasti tervetullutta. Kritiikki, joka perustuu pelkästään olettamuksiin, on sekä tyhmää, että huolestuttavaa. Tietämättömyys ja välinpitämättömyys altistavat sille, että yleinen mielipide on populistien vieteltävissä”, Aherto napauttaa.
Lisätietoja:
Suvi Aherto
puheenjohtaja
suvi.aherto@helsinki.fi
050-3496121

0