Tiedote – Elina Kiiskestä Eurooppanuorten uusi pääsihteeri
Eurooppanuoret ry:n hallitus valitsi 27.1. valtiotieteiden yo Elina Kiiskin, 26, järjestön uudeksi pääsihteeriksi. Kiiski aloittaa toimessaan 17.2.
Kiiski on työskennellyt aiemmin mm. viestintä- ja projektitehtävissä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto SITRA:ssa ja viestintätoimistoissa sekä toiminut freelance-toimittajana, kouluttajana ja projektitehtävissä. Kiiski on hankkinut laajan kokemuksen nuorisojärjestötoiminnasta, Eurooppa-liikkeestä ja nuorisojärjestöjen hallinnoinnista niin paikallisella, valtakunnallisella kuin kansainvälisellä tasolla mm. JEF-Europessa (Young European Federalists), Eurooppanuorissa sekä ainejärjestöissä ja nuorisovaltuustossa.
Kiiski aloittaa toimessaan 17.2. Hänet saa siitä lähtien kiinni sähköpostitse osoitteesta elina.kiiski@eurooppalainensuomi.fi ja puhelimitse 044-5403367. Nykyinen pääsihteeri Salla Aaltonen lopettaa toimessa 16.2.

0