Eurooppanuoret ry järjestää avoimen kesäseminaarin sekä kesäpäivät aluetoimijoille Jyväskylässä Päijänteen maisemissa.

Kesäseminaarin aiheena on ”Eurooppa ja yhteisöllisyys –kuinka rajat ylitetään?” Tilaisuus on avoin kaikille. Seminaarilla pohditaan yhteisöllisyyden haasteita ja mahdollisuuksia Euroopassa ja testataan simulaation keinoin yhteisöllisyyden syntymistä yli kulttuurirajojen. Kesäseminaari huipentuu kirkkovenesoutuun Päijänteellä!
Kesäseminaarin jälkeen Eurooppanuorten aluetoimijat ja hallitus suuntaavat bussilla Korpilahden maalaismaisemiin Ala-Lehtimäen tilalle, jossa ohjelmassa on mukavaa yhdessäoloa, grillausta sekä aluejärjestöjen vapaamuotoista ohjelmaa.
Tilalla yövytään ja sunnuntaina kokoustavat Alueiden komitea sekä Eurooppanuorten hallitus.
Aluejärjestöjä pyydetään ilmoittamaan osallistujansa seminaarille sekä kesäpäiville perjantaihin 13.7. mennessä. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, matkakorvaukset maksetaan aluejärjestöistä kahdelle hengelle, jotka edustavat järjestöä sunnuntain Alueiden komitean kokouksessa.
Pelkästään Jyväskylän kesäseminaariin pyydetään ilmoittautumisia tiistaihin 24.7.2007 mennessä. Seminaarille mahtuvat kaikki halukkaat ja kirkkovenesoutuun 30 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Ohjelma
Kesäseminaari 28.7.2007
”Eurooppa ja yhteisöllisyys – kuinka rajat ylitetään?”
Jyväskylän yliopisto Agora, Sali Alfa 1 krs.
http://www.jyu.fi/tiedotus/wwwkartat/index.php?page=mattilanniemi
0