Eurooppanuoret ry:n järjestämän sarjakuvakilpailun aiheena on ”Muuttuva Eurooppa” Kilpailun teemana on Euroopan muutos ja kuinka nuoret muutoksen kokevat.

Aiheen käsittelytapa on vapaa, kaikki popista politiikkaan huomioidaan. Aihetta voi käsitellä esimerkiksi monikulttuurisuuden, kulttuurien törmäyksen, rauhan, muodin, kansainvälisyyden tai liikkuvuuden kautta. Vain mielikuvitus on rajana! Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa alle 35-vuotias.
Töiden toteutustapa: värillinen tai mustavalkoinen. Toivottuna paperikokona A4, tarinan pituus voi olla parista ruudusta pariin sivuun.
Kilpailu aukeaa 1.6 ja päättyy 15.10.2007. Kilpailun parhaimmistoa julkaistaan Eurooppanuoret ry:n nettisivuilla sekä järjestön Tähdistö-lehdessä.
Kilpailun voittajatyö palkitaan 150 euron lahjakortilla Stockmannille, toiseksi ja kolmanneksi tulleet palkitaan 50 euron lahjakorteilla. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Eurooppanuorten t-paitoja.
Sarjakuvakilpailun raadissa ovat sarjakuvapiirtäjä Johanna Rojola, AD Liisa Seppo, kuvittaja Kalle Talonen ja Eurooppanuorten edustajana puheenjohtaja Joonas Turunen.
Kilpailutyöt lähetetään osoitteella:
Eurooppanuoret ry / Sarjakuvakilpailu
Oikokatu 3
00170 Helsinki
Työt voi myös skannata ja lähettää sähköpostitse osoitteeseen
elina.kiiski(at)eurooppanuoret.fi
Muista liittää mukaan yhteystietosi.
Osallistuessaan kilpailuun tekijä suostuu siihen, että hänen
työnsä julkaistaan ilman eri korvausta Tähdistö-lehdessä sekä Eurooppanuoret ry:n nettisivuilla. Kilpailun ja julkaisun jälkeen sarjakuvien oikeudet palautuvat
kokonaisuudessaan tekijöille.

0