Eurooppanuoret ry:n sarjakuvakilpailu ”Nuoret Euroopan muutoksessa” on päättynyt ja voittajaksi valittiin Veera Jussilan mainio sarjakuva ”Uusin silmin Euroopassa”, jossa matkattiin Euroopan läpi kirjan, mielikuvituksen ja uusien silmälasien voimin. Jaetun toisen palkinnon saivat Petri Hänninen ja Juha Veltti, jotka käsittelivät eri kulttuurien kohtaamisia ja maahanmuuttoa raikkaasti ja taitavasti. Palkinnoksi voittaja saa 100 euron lahjakortin Akateemiseen kirjakauppaan ja toiseksi tulleet 50 euron lahjakortit.

Sarjakuvakilpailun esiraatina toimi Eurooppanuoret ry:n hallitus ja kolme parasta työtä valitsi sarjakuvapiirtäjä Johanna Rojola. Voittajatyötä Johanna kommentoi sanoilla ”Tässä on aidosti matkustamisen meininki”.

Kilpailuun osallistui kaikkiaan 25 työtä. Eurooppanuoret ry onnittelee kaikkia voittajia ja kiittää kaikkia osallistujia hienoista töistä.

0