Yhdistys etsii kokopäiväistä pääsihteeriä toimitiloihinsa Helsingin Kruununhakaan ajalle 1.7.2008-1.8.2009.

Eurooppanuoret ry on valtakunnallinen puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Yhdistyksen tavoitteena on herättää keskustelua ja tiedottaa suomalaisia nuoria Euroopan integraatiosta ja kehittymisestä sekä ottaa kantaa Suomen Eurooppa-politiikkaan. Eurooppanuoret ry:llä on toimintaa ympäri Suomea ja toimimme aktiivisesti myös kansainvälisessä kattojärjestössämme JEF-Europessa. Lisätietoja www.eurooppanuoret.fi.

Pääsihteeri on vastuussa Eurooppanuoret ry:n yleis-, projekti- ja taloushallinnoinnista, projektien ja toiminnan koordinoinnista, taloudenhoidosta ja toimistotöistä, viestinnästä, asioiden valmistelusta hallitukselle sekä muista esimiehen hänelle osoittamista tehtävistä. Pääsihteeri toimii harjoittelijan esimiehenä, mikäli tarvetta ilmenee.

Edellytämme pääsihteeriltä hyvää organisointikykyä, kiinnostusta EU-kysymyksiin, yleis-, projekti- ja taloushallinnon perusteiden tuntemusta, nuorisojärjestökentän tuntemusta, hyvät ATK-taidot, oma-aloitteisuutta sekä mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Tulevan kauden haasteena ovat erityisesti Euroopan parlamenttivaalit 2009 jonka tiimoilla toiminta tulee pyörimään vahvasti loppuvuodesta 2008 ja alkuvuodesta 2009.

Eduksi katsomme Eurooppanuoret ry:n toiminnan tuntemuksen, viestintäkokemuksen sekä innovatiivisuuden ja markkinointihenkisyyden.

Pääsihteerin aloituspalkka on 1800 euroa/kk. Työsuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen 12.5.2008 mennessä sähköpostitse pääsihteerille elina.kiiski@eurooppanuoret.fi. Kutsumme osan hakijoista haastatteluihin toukokuun lopulla. Työn aloittamista edeltää viikon perehdytysaika 23.-29.6.2008.

Lisätietoja antaa pääsihteeri Elina Kiiski joko em. sähköpostiosoitteesta tai 050 374 2584

0