Perinteiseen tapaan Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret (PENu) aloitti vuoden 2011 järjestämällä vapaamuotoisen tilaisuuden, jolla houkuteltiin uusia ja vanhoja jäseniä mukaan toimintaan.

Tänä vuonna PENun uusien iltana järjestettiin muiden aluejärjestöiden toiminnasta tuttu Viiniä & patonkia -ilta. Konsepti perustuu rentoon illanviettoon, jonka aikana tutustutaan, juodaan viiniä, syödään patonkia ja keskustellaan järjestön toiminnasta ja Euroopasta.

Tilaisuus oli onnistunut ja osallistujia oli runsaat 30. Uuden ylioppilastalon Weberissä oli tiivis tunnelma, kun uusille toimijoille kerrottiin viimevuoden tilaisuuksista ja suunniteltiin tulevaa.

Vuosikokouksessa PENun hallitukseen oli ehdolla enemmän innokkaita kuin paikkoja oli tarjolla, joten useampien jäsenten mukanaolon mahdollistamiseksi päätettiin perustaa ns. tapahtumakomitea.

Viiniä ja patonkia -ilta oli ensimmäinen tilaisuus, joka oli järjestetty tapahtumakomitean voimin. PENu on aina toivottanut kaikki kiinnostuneet jäsenet mukaan toimintaan, joten jos olet kiinnostunut ideoimaan ja järjestämään tilaisuuksia, laita viestiä tapahtumavastaavallemme: satu.vilkama@gmail.com.

Kirjoittaja on Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry:n puheenjohtaja.

0