Työntäyteisen kevään jälkeen päätimme viettää historian ensimmäisiä Tampereen Eurooppanuorten sitsejä iloisissa euroviisutunnelmissa. Lähetimme kutsun kaikille Eurooppanuorten aluejärjestöille sekä paikallisen AIESEC:in jäsenille. Iltaa vietettiin Tampereen Ammattikorkeakoulun kokous- ja saunatilassa, ja paikalle saapui noin kaksikymmentä juhlijaa.

Tampereen, Jyväskylän ja Joensuun Eurooppanuorten jäsenten sekä AIESEC:laisten kanssa vietimmekin erittäin hauskan illan, johon kuului sitsiperinteiden mukaan suomalaisia juomalauluja, ruokaa, juomaa sekä tietenkin euroviisuklassikoita niin laulujen kuin asujenkin muodossa. Illan toasteina toimivat Tampereen Eurooppanuorten edellinen sekä nykyinen puheenjohtaja, Kaisa Kukkonen sekä Saara Paavola. Kaikenkaikkiaan euroviisusitsit olivat loistava ilta, ja suuri kiitos kaikille juhliin osallistuneille!

Kirjoittaja on Tampereen Eurooppanuorten hallituksen jäsen.

0