Jyväskylän Eurooppanuorten syyskokous pidettiin torstaina 3.11. Jyväskylän yliopistolla. Kokouksessa valittiin JENille uusi hallitus vuodelle 2012. Uusi hallitus koostuu 10 hengestä, joista osalla on jo kokemusta järjestötoiminnasta ja osalle taas tämä on ensimmäisiä järjestöpestejä. Varmasti upea vuosi tulossa myös JENin ensi kaudesta! Uudelta hallitukselta löytyy niin motivaatiota ja tahtoa kuin taitoakin tehdä asioita. Väistyvänä puheenjohtajana saan kunnian ilmoittaa hallituksen kokoonpanon: puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Juuli Viljanen ja muut hallituksen jäsenet ovat Veera Ylimaunu, Johannes Aalto, Elisa Kemppainen, Verena Kaun, Topi Ruokanen, Perttu Saraniva, Jemmi Kuurila, Meri Kiikkala ja Olli Marjalaakso. Mahtava porukka, joka varmasti tarjoaa ensi kaudella monipuolisia ja laadukkaita tapahtumia!

JEN ry ja minä henkilökohtaisesti haluan onnitella jokaista uutta hallituksenjäsentä ja toivottaa tsemppiä tulevalle kaudelle!

Kirjoittaja on JEN ry:n väistyvä puheenjohtaja.

0