Koti Aluejärjestöt Häme Hämeen Eurooppanuoret: Eurooppanuorten hallitus tarvitsee vahvoja aluetoimijoita – Elina Lämsä ja Riku...

Hämeen Eurooppanuoret: Eurooppanuorten hallitus tarvitsee vahvoja aluetoimijoita – Elina Lämsä ja Riku Sutinen hallitukseen!

Eurooppanuorten hämäläinen alueyhdistys, Hämeen Eurooppanuoret ry, on hallituksen kokouksessa yksimielisesti päättänyt asettaa 4.12. varapuheenjohtajansa Elina Lämsän sekä puheenjohtajansa Riku Sutisen ehdokkaiksi Eurooppanuorten hallitukseen.

Hämeen Eurooppanuoret on vuonna 2010 perustettu aktiivinen Eurooppanuorten alueyhdistys jolla on aktiivisia toimijoita etenkin Hämeenlinnan seudulla ja Riihimäen seudulla, mutta myös Lahden seudulla sekä hämäläistaustaisia pääkaupunkiseudulla asuvien Eurooppanuorten jäsenten keskuudessa. Talven 2011-2012 suurprojektina Hämeen Eurooppanuoret on järjestämässä retken Brysseliin tammikuussa 2012 tapaamaan nuoria europarlamentaarikkoja.

Hämeen Eurooppanuoret tukee ylpeänä Elina Lämsää Eurooppanuorten valtakunnallisiin johtotehtäviin. Nuori hämäläislupaus, 23-vuotias Elina on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt olla monessa mukana. Elina on Keskustanuorten Hämeen piirin puheenjohtaja sekä Riihimäen ensimmäinen varakaupunginvaltuutettu ja koulutuslautakunnan jäsen. Elina on ollut myös kansanedustajaehdokkaana Keskustan listalla Hämeen vaalipiirissä keväällä 2011. Elina on nykyisin asiakaspalvelutöissä Hämeenlinnassa ja on aikaisemmin tutustunut tavallisten ihmisten arkeen mm. taksinkuljettajana. Elina on aina kokenut olevansa vahvasti eurooppalainen koska aloitti peruskoulun samana vuonna kun Suomi liittyi Euroopan unioniin!

Hämeen Eurooppanuorten toinen ehdokas, Riku Sutinen Riihimäeltä, on toiminut Hämeen Eurooppanuoret ry:n puheenjohtajana yhdistyksen perustamisesta lähtien. Riku Sutisen aiemmat meriitit ovat etenkin monipuolisessa kansalaisjärjestö- ja vapaaehtoistoiminnassa. Riku on toiminut mm. Vapaaehtoisessa Pelastuspalvelussa, Vapaaehtoisessa Meripelastusseurassa, sekä erilaisissa vapaaehtoisen maanpuolustuksen tehtävissä. Yksi Riku Sutisen merkittävimmistä tehtävistä on ollut työ Etelä-Hämeen Reserviläispiirin toiminnanjohtajana. Riku on toiminut myös nuoresta lähtien yrittäjänä. Tällä hetkellä Riku työskentelee mm. Hyria koulutus Oy:ssa ja tekee opintoja Hämeen ammatillisessa opettajakorkeakoulussa sekä Laurea-ammattikorkeakoulussa.

Hämeen Eurooppanuoret tarjoaa Elinan ja Rikun vahvaa osaamista Eurooppanuorten hallitustehtäviin 2012!

Lisätietoja:

Hämeen Eurooppanuorten puheenjohtaja, hallitusehdokas Riku Sutinen,
040-8464869,
riku.sutinen (at) gmail.com

Hämeen Eurooppanuorten varapuheenjohtaja, hallitusehdokas Elina
Lämsä, 0400-915303,
lamsa.elina (at) gmail.com

Hämeen Eurooppanuorten hallituksen jäsen ja neuvottelija Roni Hiltula,
041-5019038 ,
roni.hiltula (at) kolumbus.fi

EI KOMMENTTEJA

Jätä kommentti