Free Belarus Action 2012 – Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret järjestää sunnuntaina 18.3 yhdessä Eurooppanuorten hallituksen kanssa Helsingissä ”Speak Up For Democracy In Belarus!” -tapahtuman.

Eurooppanuorten kattojärjestö, JEF-Europe on kampanjoinut jo seitsemän vuotta vapauden ja demokratian toutumisen puolesta Valko-Venäjällä. Free Belarus Action-tapahtumia järjestetään sunnuntaina 18.3. yhteensä yli 100 kaupungissa eri puolilla Eurooppaa.

Tämän vuoden tapahtumakonsepti ”Speak Up For Democracy In Belarus!” korostaa ääneen puhumista! Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoria sekä Eurooppanuorten hallituksen jäseniä ja muita Eurooppanuorten aktiiveja kokoontuu Helsingissä su 18.3. klo 15 Eduskuntatalon eteen osoittamaan mieltä vapauden ja demokratian puolesta Valko-Venäjällä. Tarkoituksena on pitää puheita ja ottaa mielenilmauksesta valokuvia sekä videoita, jotka lähetetään JEF-Europen sivuille ja jaetaan YouTubessa.

Kaikkien Eurooppanuorten aktiivejen kannattaa tarttua tilaisuuteen puhuma Valko-Venäjän vapauden ja demokratian puolesta! Puheita ovat tähän mennessä lupautuneet pitämään mm. Eurooppanuorten varapuheenjohtaja Markus Ylimaa sekä hallituksen jäsen Samuel Schubak. Paikalla tulee olemaan megafoneja ja mielenosoituskylttejä (Mukaan voi myös ottaa omia mielenosoituskylttejä, megafoneja ja muuta tapahtuman teemaan sopivaa rekvisiittaa.)

Free Belarus Campaign 2012

Lisätietoja tapahtumasta:

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorten puheenjohtaja Mariam Rguibi
mariam.rguibi@helsinki.fi

0