Pohjois-Savon Eurooppanuoret

Blogi: Tietoa Pohjois-Savon Eurooppanuorten toiminnasta

Pohjois-Savon Eurooppanuoret aloitti toimintansa 27.1.2012 ja on sen jälkeen pitänyt muutamia hallituksen kokouksia, joissa on rakenteellisten päätösten lisäksi suunniteltu alustavaa toimintaa.

Ideoina meillä on ollut näin alussa tutustumis- ja koulutusiltoja, joilla pääsemme EU:n saloihin niin hallinnollisessa kuin kulttuurillisessa mielessäkin sekä muutamia tapahtumia, jotka toisivat PSEN:lle julkista näkyvyyttä. Nämä tilaisuudet voisivat olla ihan perinteisiä toritilaisuuksia tai vaalipaneeleita, joilla Eurooppanuorten tavoitteita saataisiin ajettua eteenpäin Pohjois-Savon alueella.

PSEN on osallistunut kolmen edustajan voimin myös helmikuun 10.-11. päivinä järjestettyyn Alueiden komitean tapaamiseen ja suunnittelee osallistuvansa myös muihin tapahtumiin, joita Eurooppanuoret järjestää, kuten esimerkisi Energiaekskursioon, jos kiinnostuneita löytyy.

Joonas Holopainen
Pohjois-Savon Eurooppanuorten puheenjohtaja 2012
holopainenjoonas@gmail.com

0