Tampereen Eurooppanuorten Uusien ilta järjestettiin Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan (Tamy) järjestämien Aatemarkkinoiden yhteydessä. Onnistunut tapahtuma keräsi Koskikeskuksen saunalle runsaslukuisen joukon kiinnostuneita ihmisiä.

Jo aiemmin päivällä kojumme yliopiston Aatemarkkinoilla keräsi mukavasti kiinnostuneita. Päivä huipentui siis eurooppalaiseen henkeen järjestetyssä Viiniä ja Patonkia-teemalla kulkeneeseen rentoon illanviettoon. Teeman mukaisesti tarjolla oli monipuolinen kattaus pientä purtavaa ja sopivissa määrin suun kostuketta. Illan anti koostui Tampereen Eurooppanuorten varapuheenjohtaja Jesse Oikarisen pitämästä tiiviistä informaatiopaketista, jossa käytiin läpi Eurooppanuorten toimintaa paikallisella, kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Lyhyen virallisen osuuden ohessa ilta koostui rennosta ja vapaamuotoisesta keskustelusta. Aidosti kiinnostuneita ihmisiä löytyi porukasta yllättävänkin runsaasti ja toiveissa tietenkin on, että mahdollisimman moni innostuisi lähtemään aktiivisesti toimintaan mukaan. Erittäin mukavaa oli huomata, että tapahtumaan saapuneesta porukasta löytyi laajasti eri tieteenaloja opiskelevia ihmisiä.

Runsas osanottajajoukko kertoo varmasti siitä, että Eurooppa, Euroopan unioni ja sen tulevaisuus ovat suomalaistenkin yhteisiä tärkeitä asioita, ja niitä kohtaan riittää kiinnostusta.

Onnistuneen Uusien illan myötä on hyvä jatkaa syksyn toimintaa.

Kiitos vielä kaikille tapahtumaan osallistuneille ja sitä järjestämässä olleille.

Tommi Eskola

Tampereen Eurooppanuorten tiedotusvastaava

0