Hyvät eurooppanuoret!

Olen 23-vuotias iloinen itäsuomalainen Joensuusta ja haen nyt paikkaa Eurooppanuorten hallituksesta! Opiskelen yhteiskuntapolitiikkaa ja eurooppaoikeutta Itä-Suomen yliopistossa. Lisäksi olen aktiivinen järjestöihminen ja minut valittiinkin Joensuun Eurooppanuorten puheenjohtajaksi vuodelle 2013.

Kansainvälisyys on ollut aina lähellä sydäntäni ja erityisesti Euroopan unioniin liittyvät asiat ovat kiinnostaneet kovasti.. Olemme vahvasti osa suurta eurooppalaista perhettä, mutta kansalaisten identiteetti ja tietämys siitä tarvitsee vahvistusta. Koen, että Eurooppanuoret omalla toiminnallaan edesauttavat tätä tehtävää ja siksi tarvitsemme aktiivisia yhdistyksiä ympäri Suomea, loistavia matalan kynnyksen tapahtumia sekä innostuneita vanhoja ja uusia jäseniä. Elämme muutoskautta unionissa ja asiat vaativat nyt tarkkaa seuraamista, kantaa ottamista sekä yhteistyötä ympäri Euroopan, ja sen suhteen meidän eurooppanuorten tulee myös ottaa oma paikkamme.

Olen hyvin motivoitunut ja innostunut tekemään työtä Eurooppanuorten parissa ja hallituspaikka olisi omiaan minulle. Tuleva hallitusvuoteni lisäisi alueellista näkyvyyttä ja jäsenistön tietoisuutta Eurooppa-asioista. Olen luonteeltani sosiaalinen ja haluan saada meille mahdollisimman monta uutta jäsentä sekä tsempata vanhoja toimijoita jatkamaan hyvää työtään.

Nähdään vuosikokouksessa!

Terkuin Joensuusta,
Hanna Hylkilä

0