Hämeen Eurooppanuoret haluaa Sampo Lindgrenin jatkavan Eurooppanuorten johdossa myös 2013

Hämeen Eurooppanuoret ottavat iloisesti vastaan Sampo Lindgrenin ilmaisun halustaan jatkaa seuraavankin vuoden Eurooppanuorten hallituksessa.

Kuluvana vuonna Lindgren on panostanut hienolla tavalla Eurooppanuorten näkyvyyteen ja asialinjoihin Eurooppan liittyvissä asioissa. Seminaarit ja tapahtumat ovat olleet tasokkaita ja keskustelua Euroopan asioista herättäviä. Myös linjakas ja johdonmukainen toiminta Valko-Venäjän sananvapauden ja demokratian puolesta, joka näkyi Free Belarus -päivän lisäksi Unikeonpäivä -tempauksessa saa kiitosta Hämeen Eurooppanuorten puheenjohtajalta Antti Kökköltä.

Tulevaisuutta silmällä pitäen Hämeen Eurooppanuoret yhtyvät erityisesti Lindgrenin perusteluihin jatkokauden hakemiselle sikäli, että Eurooppanuorten kaltaista järjestöä olisi hyvä johtaa vähintään kaksi vuotta, jotta puheenjohtajan anti järjestölle saisi selvän jäljen. Hämeen Eurooppanuoret uskovatkin että vuonna 2013 Sampo Lindgrenin johdolla Eurooppanuorten näkyvyys sekä seminaarien ja julkaisujen laatu nousisivat entistä paremmiksi.

Hämeen Eurooppanuorten hallitus suosittelee jäseniään ja muita Eurooppanuoria tulemaan mahdollisimman suurella joukolla Lahteen 14.12.2012 Eurooppanuorten vuosikokoukseen tukemaan Sampo Lindgrenin uudelleenvalintaa.

Lisätiedot:

Antti Kökkö
Puheenjohtaja, Hämeen Eurooppanuoret
050-9195851
antti.kokko@netti.fi

0