Eurooppa-aamiainen feat. Sari Essayah ja Stefan Wallin

Aika: Perjantaina 1.3.2013 klo.8:30-10:00
Paikka: Café Esplanadin alasali
Pohjoisesplanadi 37, 00100 Helsinki

Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorien järjestämä perinteikäs Eurooppa-aamiainen on taas täällä! Tervetuloa keskustelemaan kanssamme ajankohtaisista Eurooppa-aiheisista asioista. Aiheena on tällä kertaa EU ja kysymys liittovaltiosta. Penun vierailevina puhujina ja keskustelun alustajina toimivat europarlamentaarikko Sari Essayah ja kansanedustaja Stefan Wallin.

Luvassa siis kiinnostavia puheenvuoroja ja keskustelua aamiaisen merkeissä.

HUOM! Tilaisuus on kaikille avoin, mutta aamiaisen tarjoamme 25:lle ensimmäisenä SÄHKÖPOSTIIN ilmoittautuneelle! Ilmoittautumiset sähköpostilla viimeistään 22.2.2013 mennessä osoitteeseen eurooppa.aamiainen@gmail.com. Mikäli 25 sähköpostiin ilmoittautuneen henkilön lukumäärä menee täyteen, yläkerran tiskiltä voi halutessaan ostaa kahvia, teetä ja sämpylää ym. aamiaista. Tilaisuus järjestetään Café Esplanadin alasalissa, jonne lähtevät rappuset ulko-ovesta tullessa tiskin oikealta puolelta.

Tapahtuma facebookissa

Kansanedustaja Miapetra Kumpula-Natri puhui Eurooppa-aamiaisella vuonna 2012

Ystävällisin terveisin
Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret
www.eurooppanuoret.fi/aluejarjestot/paakaupunkiseutu

0