Café Europa

Tervetuloa Turun Eurooppanuorten vuoden ensimmäiseen Café Europa -tilaisuuteen, joka järjestetään maanantaina 11.2. klo 10-11.30. Turku-salissa (Rehtorinpellonkatu 4A, 2.krs).

Café Europassa on tällä kertaa kaksi huippuvierasta, MEP Petri Sarvamaa sekä MTK:n Brysselin toimiston johtaja Simo Tiainen.

Sarvamaa on Euroopan parlamentin varsinainen jäsen liikenne- ja matkailuvaliokunnassa, talousarvion valvontavaliokunnassa sekä varajäsen maatalousvaliokunnassa.

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK on ammatti- ja etujärjestö maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseutuyrittäjille. MTK:n Brysselin toimisto vastaa liiton EU-tason edunvalvonnasta vieraamme SimoTiaisen johdolla.

Café Europassa saamme tuoreita kuulumisia Brysselistä sekä ajankohtaista tietoa erityisesti EU:n yhteisestä maatalouspolitiikasta Simo Tiaisen kommentoimana. Lopuksi on aikaa kysymyksille ja vapaalle keskustelulle vieraidemme kanssa.

Café Europa on kaikille avoin tilaisuus, jossa kahvin ja pienen purtavan äärellä pääsee kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaista EU-asioista Brysselistä saapuvien asiantuntijoiden kanssa.

Lämpimästi tervetuloa kanssamme eurooppalaiselle aamukahville!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/121235284721658/

0