Eurooppanuoret etsii korkeakouluharjoittelijaa keväälle 2014. Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa käytännön työkokemusta viestinnän tehtävistä, toteuttaa omia ideoita ja tutustua eurooppalaiseen järjestötyöhön mukavien työkavereiden kanssa, sekä mahdollisuuden osallistua eurovaalien 2014 kampanjatyöhön.

Harjoittelu alkaa harjoittelijalle parhaiten soveltuvana ajankohtana helmikuussa ja kestää kolmesta neljään kuukautta. Harjoittelu on täysipäiväinen ja siitä maksettava korvaus muodostuu mahdollisesta korkeakoulun maksamasta harjoittelutuesta ja sen lisäksi maksettavasta erikseen sovittavasta työnantajan osuudesta. Harjoittelutuki ei ole edellytys paikan saamiseksi.

Valittavalta henkilöltä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, organisointikykyä, eurooppalaista maailmankatsomusta sekä valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi arvostamme ruotsin kielen taitoa, Euroopan unionin rakenteiden tuntemusta sekä viestinnän alan kokemusta tai opintoja. Eduksi katsomme myös kokemuksen lehden tekemisestä ja tapahtumien järjestämisestä. Toivomme hakijoilta matkustusvalmiutta sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuorten hallitukselle osoitetut vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen on toimitettava sähköisesti pääsihteeri Antti Ahoselle osoitteeseen toimisto@eurooppanuoret.fi viimeistään torstaina 30.1.2014. Haastattelut järjestetään myöhemmin päätettävänä aikana Helsingissä. Tarvittaessa hakija voidaan haastatella myös puhelimitse.

Eurooppanuoret ry on vuonna 1997 perustettu puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorten kansalaisjärjestö, jolla on yli 1600 jäsentä. Järjestön toiminnan tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta Euroopan yhdentymisestä ja sen vaikutuksista sekä toimia keskustelufoorumina ja vaikuttamiskanavana Eurooppa-asioista kiinnostuneille nuorille.

Lisätietoja:

Eurooppanuorten pääsihteeri Antti Ahonen, p. 041 4607921 arkisin klo 08-16

antti.ahonen@eurooppanuoret.fi

tai

24.1. alkaen Eurooppanuorten puheenjohtaja Mariam Rguibi, p. 044 2645683 arkisin klo 13-16

mariam.rguibi@eurooppanuoret.fi

0