Joensuun Eurooppanuoret ry esittää ilolla ja rakkaudella Eurooppanuorten Alueiden komitean puheenjohtajaksi 24-vuotiasta Hanna Hylkilää. Hanna opiskelee Itä-Suomen yliopistossa neljättä vuotta yhteiskuntapolitiikkaa ja lukee sivuaineenaan eurooppaoikeutta. Hanna on toiminut aktiviisesti Eurooppanuorissa jo vuosia. Vuonna 2013 hän luotsasi omaa paikallisosastoaan rohkeudella eteenpäin uudistaen järjestöä.Samaisena vuonna Hanna toimi myös Eurooppanuorissa hallituksen jäsenenä.

“Eurooppanuoret tarvitsevat vahvasti toimivia aluejärjestöjä ja niiden ääni tulee saattaa kattojärjestömme tietoisuuteen entistä paremmin. Myös uusille että vanhoille jäsenillemme tulee olla mielekästä ja yhteensitovaa toimintaa paikallisesti ja kansallisesti. ”, linjaa ehdokas Hanna Hylkilä.
“Hanna toimi v. 2013 paikallisosastomme puheenjohtajana ja onnistui vaikuttamaan hyvin positiivisesti aluejärjestömme kehittämiseen ja aktivoimiseen. Hanna on sosiaalinen ja eurooppahenkinen opiskelija, jolla on opiskelu- ja järjestötaustansa puolesta erityisen hyvät valmiudet osallistua Eurooppanuorten kehittämiseen etenkin aluejärjestöjen näkökulmasta”, hehkuttaa Joensuun Eurooppanuorten puheenjohtaja Pia Laukkanen.

Lisätietoja:
Pia Laukkanen
Joensuun Eurooppanuorten puheenjohtaja
puh: 045 148 8595
e-mail: pilaukka@student.uef.fi

Hanna Hylkilä
Ehdokas
puh. 044 277 8209
e-mail: hanna.hylkila@gmail.com

0