Nuorten vaalipaneeli keskiviikkona 21.5 Helsingin yliopistolla

 

Eurooppanuoret järjestää yhteistyössä Allianssin kanssa erityisesti nuorille suunnatun ja nuorten asioihin paneutuvan vaalipaneelin keskiviikkona 21.5. klo 12.30 alkaen Helsingin yliopiston Porthaniassa, PII salissa, osoitteessa Yliopistonkatu 3. Tapahtuman aluksi kahvitus, varsinainen vaalipaneeli alkaa klo 13.

Paneelissa ovat mukana eri puolueiden ehdokkaista kansanedustaja Anni Sinnemäki (VIHR), Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Simon Elo (PS), puolueen varapuheenjohtaja Niklas Mannfolk (RKP), europarlamentaarikko Sari Essayah (KD), valtuutettu Ilmari Pokela (KESK), Euroopan demarinuorten puheenjohtaja Kaisa Penny (SDP) sekä varavaltuutettu Aura Salla (KOK). Paneelin moderaattoreina toimivat Eurooppanuorten puheenjohtaja Mariam Rguibi ja Allianssin puheenjohtaja Eero Rämö.

 

Tervetuloa seuraamaan keskustelua, pohtimaan poliittisia näkökantoja ja löytämään oma eurovaaliehdokkaasi!
Muistathan, että eurovaalien ennakkoäänestys pidetään 14.-20.5 ja varsinainen vaalipäivä on 25.5!

 

 

 

 

Matkatukea paneelin yleisöksi Eurooppanuorten jäsenille

 

Eurooppanuoret kustantaa matkat kotimaassa paneelin yleisöksi, kaikille jäsenilleen halvimman julkisen kulkuneuvon mukaan, tositteita vastaan. Matkakulujen hakemisesta pyydetään ilmoittamaan ennen paneelia sähköpostilla.

Lisätietoja matkatuesta: Antti Ahonen, Eurooppanuorten pääsihteeri, antti.ahonen@eurooppanuoret.fi

0