KUTSU

 

EUROOPPANUORET RY:N VUOSIKOKOUKSEEN 2014

 

Arvoisat jäsenet, tervetuloa osallistumaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja siten vaikuttamaan Eurooppanuorten toimintaan.

Kokous järjestetään lauantaina 29. marraskuuta kello 14 alkaen, Pääkaupunkiseudun Eurooppanuorten isännöimänä Helsingissä. Tarkka kokoustila: Simonkatu 6, MTK. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokousta edeltää Eurooppanuorten ja MTK:n yhdessä järjestämä ilmasto- ja energia-aiheinen seminaari kello 11.30 alkaen. Vuosikokouksen seminaarin jälkeen varsinainen vuosikokous alkaa ilmoittautumisilla.

Henkilöillä, jotka ovat viimeistään 10 päivää ennen vuosikokousta – eli viimeistään keskiviikon 19.11. kuluessa – maksaneet vuoden 2014 jäsenmaksunsa, on sääntöjen mukaan äänioikeus kokouksessa.

Vuosikokouksen käytännön järjestelyiden sujuvuuden vuoksi toivomme, että kokoukseen osallistuvat ilmoittautuisivat pääsihteerille viimeistään 26. marraskuuta osoitteeseen antti.ahonen@eurooppanuoret.fi. Kokoukseen voi kuitenkin saapua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Kokouspaikalla on kahvitarjoilua.

Eurooppanuoret korvaa tämän vuoden jäsenmaksunsa suorittaneille jäsenille matkakorvauksia vuosikokoukseen 10 euron omavastuulla 50 euroon saakka. Matkakorvaus suoritetaan alkuperäisiä lippuja ja kuitteja vastaan. Majoituksesta ja muista kuluista jokainen vastaa itse. Edullisen majoituksen varaaminen (nais- tai miespaikka Omena-hotellista) tuetulla hinnalla 20 euroa / hlö onnistuu myös toimiston kautta – sähköpostitse pääsihteeriltä, osoitteesta antti.ahonen@eurooppanuoret.fi, 26.11. asti tai niin kauan kuin tilaa riittää (HUOM! Majoituspaikkoja on rajoitetusti!).

Haluatko ehdolle Eurooppanuorten valtakunnallisiin luottamustehtäviin? Kaikki hallituspaikat valitaan vuosittain. Tehtäviin voi ilmoittautua kokouspaikalla. Lisäksi viimeistään 16.11. ehdokkuudestaan pääsihteerille osoitteeseen antti.ahonen@eurooppanuoret.fi ilmoittaneiden esittelykirjeet julkaistaan ylimääräisessä Uutiskirjeessä, joka lähetetään 17.11.2014 kaikille Eurooppanuorten sähköpostilistalla oleville, ja julkaistaan Eurooppanuorten nettisivuilla (nettisivuille päivitetään myöhemminkin ehdokkuudestaan ilmoittaneet).

 

Vuosikokouksen tietoja ja vuosikokousdokumentteja päivitetään lähempänä ajankohtaa sivulle eurooppanuoret.fi/vuosikokous.

 

TERVETULOA VUOSIKOKOUKSEEN!

 

Eurooppanuorten hallituksen puolesta,

Mariam Rguibi
Eurooppanuorten puheenjohtaja

Antti Ahonen
Eurooppanuorten pääsihteeri

 

 

0