Hei,

Olen toiminut kuluneen vuoden Eurooppanuorten varapuheenjohtajana ja vastaan kv-asioista. Haluaisin jatkaa vielä ensi vuonna mutta tällä kertaa hallituksen jäsenenä. Varapuheenjohtajuus työllistää varsinaisen vastuualueen lisäksi melko paljon ja haluaisin ensi vuonna keskittyä lähinnä kv-asioihin hallituksen jäsenenä.

Minut valittiin 2013 syksyllä JEF-Europen Federal committeen jäseneksi ja ensi vuonna kongressissa valitaan uusi FC sekä muu johto. Tuleva kongressi on mahdollisuus saada Eurooppanuorten linjoja osaksi JEF:in politiikkaa ja järjestöllistä kehittämistä. Toivon, että kokemuksellani voin olla mukana edistämässä yhteisiä tavoitteita ja olla mukana nostamassa edustajia JEFin päätöksentekijöiden joukkoon.

Kongressin lisäksi toivoisin, että hallituksesta löytyisi kv-työryhmään tiimi, jonka kanssa voisimme kehittää Eurooppanuorten kv-toimintaa edelleen. Jäsenten osallistumismahdollisuuksia pitää laajentaa ja kv-toimintaa pitää enemmän esillä. Toivon myös, että ensi vuoden hallituksessa voitaisiin käydä enemmän keskustelua asiasisällöistä kaikissa työryhmissä, tapahtumissa ja hallituksessa. Tällöin KV-työryhmä voisi mahdollisesti olla se osa Eurooppanuoria, joka erityisesti keskittyisi esimerkiksi EU:n ulkopolitiikkaan.

Tässä muutamia ajatuksia siitä, mitä toivoisin voivani tuoda mukanani ensi vuoden hallituksen työhön. Toivottavasti olen luottamuksenne arvoinen. Kysykää lisää, olkaa yhteydessä ja tavataan viimeistään vuosikokouksessa!

 

Elisa Selinummi, 24, Helsinki

m. elisa.selinummi@eurooppanuoret.fi
p. 0400 671 203
fb. elisa.selinummi
ig/t. elisaselinummi

 

0