Arvoisat eurooppanuoret!

 

Olen Milla, 28-vuotias helsinkiläinen järjestösihteeri ja tavoittelen paikkaa Eurooppanuorten hallituksesta. Koulutukseltani olen filosofian maisteri pääaineenani yleinen historia ja aloittelen parhaillaan jatko-opintoja kelttiläisten kansakuntien historian ja nationalismin parissa. Valtiottomat kansakunnat ja separatismi ovat minulle läheisiä aiheita muutenkin. Järjestötoiminta on yksi tärkeimmistä harrastuksistani, toimin tänä vuonna järjestömaailman töideni ohella mm. Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry:n toisena varapuheenjohtajana.

Eurooppalaisuus ja EU ovat aina olleet minulle tärkeitä aiheita. Olen perehtynyt Euroopan historiaan ja identiteettiin syväsyvällisesti opiskeltuani pitkänä sivuaineena eurooppalaisten alueiden tutkimusta. Minulle eurooppalainen yhteishenki rauhanomaisine rinnakkaiseloineen sekä kansallinen omaleimaisuus ovat yhtälailla tärkeitä. Poliittisesti kannatan enemmän EU:n alkuperäisideaa ja entistä vahvempaa ”alueiden Eurooppaa” sekä lähidemokratiaa kuin unionin nykytilannetta. Eurooppanuoret on erinomainen taho levittämään tietoisuutta maanosamme asioista sekä matalan kynnyksen järjestö kaikille nuorille lähteä mukaan yhteiskunnalliseen toimintaan. Haluan kehittää Eurooppanuoria monipuolisena, kaikki näkökannat huomioon ottavana nuorisojärjestönä.

Olen hyvin motivoitunut työskentelemään Eurooppanuorten parissa entistä laajemmin ja hallituspaikka olisi tähän omiaan. Hallitusvuoteni aikana levittäisin tietoisuutta Eurooppanuorista ja rekrytoisin järjestölle lisää jäseniä, missä olen onnistunut jo tänäkin vuonna. Sosiaalisena ja hyvin verkostoituneena ihmisenä olen erinomainen valinta Eurooppanuorten lähettilääksi.

Tervetuloa Helsinkiin ja nähdään vuosikokouksessa!

 

Milla Leskinen

0