Hei kaikki,

 

Olen Sonja, 24-vuotias opiskelija Tampereelta ja ehdolla Eurooppanuorten hallitukseen 2015. Valmistun kasvatustieteiden maisteriksi ja luokanopettajaksi Lapin yliopistosta tämän vuoden puolella, kunhan graduni on arvosteltu. Opiskelen lisäksi englannin aineopintoja Tampereen yliopistossa saadakseni pätevyyden toimia englannin aineenopettajana. Isoimmat opiskeluun liittyvät haasteet ovat jo takanapäin, joten minulla olisi aikaa paneutua järjestöhommiin.

 

Eurooppalaisuus, EU sekä ylipäätänsä kansainvälisyys ovat minulle tärkeitä aiheita ja olen pyrkinyt huomioimaan niitä opinnoissani ja töissäni. Olen ollut harjoittelussa Aurinkorannan suomalaisella koululla Espanjassa ja ollut töissä Pariisissa. Vedän EF:n kielikursseja ja pääsen sitä kautta tapaamaan eurooppalaisia nuoria aina kesäisin. Lapin yliopistossa olen ollut mukana ESN Laplandin toiminnassa ja nyt tänä vuonna olen toiminut Tampereen Eurooppanuorten hallituksen jäsenenä ja alue-edustajana.

 

Eurooppanuoret toimii hyvänä vaikutuskanavana eurooppalaisuuden puolesta ja tarjoaa nuorille erinomaisen mahdollisuuden osallistua järjestön toimintaan. Nuorten aktivoiminen ja innostaminen ovat mielestäni erittäin tärkeitä tehtäviä, joita haluaisin olla mukana kehittämässä. Olen motivoitunut toimimaan ensi vuoden Eurooppanuorten hallituksessa ja toivon saavani luottamuksenne!

 

Sonja Savola

 

0