TIEDOTE – JULKAISUVAPAA HETI

 

 

Mariam Rguibi jatkaa Eurooppanuorten puheenjohtajana

 

Eurooppanuorten vuosikokous pidettiin Helsingissä, MTK:n keskustoimistolla 29.11.2014. Jatkokaudelle puheenjohtajana valittiin järjestössä neljä vuotta vaikuttanut, Helsingissä valtiotieteitä opiskeleva Mariam Rguibi. Rguibi on kotoisin Helsingistä ja on toiminut Eurooppanuorten puheenjohtajana vuoden 2014 alusta alkaen. Uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin valtio-opin opiskelija Riikka Liljeroos Tampereelta sekä valtiotieteiden opiskelija Jesse Jääskeläinen Helsingistä.
Eurooppanuorten uuteen hallitukseen valittiin Elisa Selinummi, Simo Rissanen, Milla Leskinen, Tuomas Tikkanen ja Elisa Tarkiainen Helsingistä, Meri Kiikkala Jyväskylästä, Pia Laukkanen Joensuusta, Sonja Savola ja Jasmiini Kaasinen Tampereelta sekä Matias Almqvist ja Eero Jalava Turusta.

 

Eurooppanuorten vuosikokous otti kantaa nuorten vapaan liikkuvuuden puolesta – pakotteista huolimatta myös Venäjän ja Euroopan Unionin välillä.

 

Lisätietoja:

Mariam Rguibi
Eurooppanuorten puheenjohtaja
p. 044 2645683, mariam.rguibi@eurooppanuoret.fi

 

Taustatietoa Eurooppanuorista:

Eurooppanuoret ry on vuonna 1997 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorten kansalaisjärjestö, johon voivat liittyä kaikki 15–35-vuotiaat. Järjestön toiminnan tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta Euroopan yhdentymisestä ja sen vaikutuksista sekä toimia keskustelufoorumina ja vaikuttamiskanavana Eurooppa-asioista kiinnostuneille nuorille. Näitä tarkoituksia varten yhdistys järjestää tapahtumia ja kampanjoita, harjoittaa julkaisutoimintaa sekä osallistuu eurooppalaisen kattojärjestönsä Young European Federalistsin toimintaan. Eurooppanuoret on kansalaisjärjestö Eurooppalainen Suomi ry:n nuorisojärjestö. Eurooppanuorten puheenjohtajana toimii valt. yo Mariam Rguibi.

0