TENin vuoden 2015 hallitus valittiin syyskokouksessa 2.12. Halukkaita oli runsaasti ja lopulta hallitukseen valittiin täydet 14 jäsentä.

Tulevan vuoden hallitus:

puheenjohtaja: Jasmiini Kaasinen
varapuheenjohtajat: Pia Kuusela ja Elina Niinimäki
hallituksen jäsenet: Petra Koivisto, Anssi Toivonen, Jutta Kannisto, Juuso Järviniemi, Julienne Koivulampi, Helmiina Äimälä, Outi Lehtorinne, Eeva Kallas, Anna Hernberg, Iida Nalli sekä Emmi Korkalainen.

Lisäksi TENillä on kaikkien aikojen suurin edustus kansallisessa Eurooppanuorten hallituksessa. Vuonna 2015 väistyvä TENin puheenjohtaja Riikka Liljeroos toimii Eurooppanuorten varapuheenjohtajana ja hallituksen jäseniä ovat Jasmiini Kaasinen ja Sonja Savola.

Tämä vuosi on ollut hieno ja TENin toiminta on ollut aktiivisempaa kuin koskaan aikaisemmin. Nyt on kuitenkin aika suunnata katseet kohti ensi vuotta – toivottavasti ensi vuonna toimintaa viedään vielä askel eteenpäin. Onnea kaikille valituille!

Terveisin, TENin hallitus 2014

0