Istituto di Studi Federalisti ”ALTIERO SPINELLI” järjestää yhteistyössä Italian Eurooppanuorten (JEF Italy) ja Eurooppanuorten kattojärjestön (JEF Europe) kanssa perinteikkään ja todella laadukkaan seminaarin Italiassa, Ventotenen saarella 30.8.-4.9.

Erinomainen ohjelma rakentuu tänä vuonna seuraavien pääteemojen ympärille:

  • Human Rights and Peace
  • European Union and Regional Imbalances
  • European Union and global economy
  • Federalism and federalist organizations

Haku seminaariin päättyy 31.5. ja hakemuksen voi täyttää suoraan tapahtuman nettisivuilla: http://www.istitutospinelli.org. Sivuilta löytyy myös tarkempaa tietoa hakuprosessista, ohjelmasta ja seminaarin ennakkomaksusta (100e, joka palautetaan).

Eurooppanuorilta on mahdollisuus hakea stipendiä tapahtuman matkakuluihin (50% kuluista mutta enintään 300e). Tämä edellyttää, että olet yhteydessä etukäteen KV-sihteeriin: elisa.selinummi@gmail.com. Lisäksi matkakorvausten haun yhteydessä palautat matkaraportin, jossa kuvataan seminaarin sisältöä.

0