Hae mukaan kesän pohjoismaisimpaan kv-seminaariin Norjaan, Gulsrudiin 6.-10.7. Seminaarin teemana on EU:n maahanmuutto- ja pakolaispolitiikka. Aiheesta on alustamassa monia asiantuntijoita ja tiedossa on paljon hyviä keskusteluja.

Seminaariin tulee osallistujia erityisesti pohjoismaista mutta myös muualta Euroopassa. Eurooppanuoret etsii seminaariin viittä (5) osallistujaa. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 11.6. sähköisesti Eurooppanuorten kv-työryhmän puheenjohtaja Elisa Selinummelle, elisa.selinummi@gmail.com. Hallitus päättää lähtijöistä ja kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä mahdollisimman pian.

Osallistumismaksu seminaariin on NOK 800 (~95e). Osanottomaksu pitää sisällään matkat Suomesta leiripaikalle, majoituksen sekä ruokailut. Lennot korvataan täysimääräisesti järjestäjän toimesta. Mahdollisista ylimenevistä matkakuluista (esim. kotimaan matkat) Eurooppanuoret korvaa 50% tai enintään 350e.

Tapahtuman FB-event: https://www.facebook.com/events/1382281408753019/

Lisätietoja:
Elisa Selinummi
p. 0400 671 203
m. elisa.selinummi@eurooppanuoret.fi, tai elisa.Selinummi@gmail.com

0