Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ja Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu: Jäsenmatka Riikaan

Aika: 25.-27.9.2015

Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry ja Pääkaupunkiseudun Eurooppanuoret ry järjestävät yhdessä jäsenmatkan Riikaan 25.–27.9.2015. Ohjelmassa on paikallisten Eurooppa-aktiivien tapaaminen sekä tutustuminen upeaan, Baltian Pariisiksi kutsuttuun kaupunkiin. Mukaan voivat osallistua myös muiden alueyhdistysten jäsenet. Matkan hinta on Eurooppalainen Suomi ry:n ja Eurooppanuoret ry:n jäseniltä 170 euroa (2 hh) ja muilta 220 euroa (2hh). Yhden hengen huoneessa majoittuessa hintaan lisätään 40 euroa. Hinta sisältää laiva- ja bussimatkat välillä Helsinki-Riika-Helsinki, kahden yön majoituksen keskustassa sijaitsevassa Hanza-hotellissa, aamiaiset, kaksi illallista sekä ohjelman. Tarvittavat vakuutukset osallistujat hankkivat itse. Lähtö Helsingistä pe 25.9 klo 10.30 ja takaisin Helsinkiin palataan su 27.9 klo 18.

Sitovat ilmoittautumiset Eurooppalainen Pääkaupunkiseutu ry:n varapuheenjohtaja Marja Suuroselle 24.8.2015 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marja.suuronen@hotmail.com. Ilmoita nimesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Ilmoita myös haluatko majoittua yhden vai kahden hengen huoneessa ja oletko Eurooppalainen Suomi ry:n tai Eurooppanuoret ry:n jäsen. Varapuheenjohtaja Marja Suuronen vahvistaa osallistumisesi ja häneltä voi kysellä lisätietoja matkasta sähköpostitse tai numerosta 040 567 5211. Matka veloitetaan osallistujilta etukäteen syyskuussa. Osallistujan peruessa matkansa 25.8.2015 jälkeen osallistumismaksu veloitetaan kokonaan, ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta. Tarkempi ohjelma toimitetaan osallistujille. Matka toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 20. Tervetuloa mukaan!

0