KUTSU

EUROOPPANUORET RY:N VUOSIKOKOUKSEEN 2015

 

Arvoisat jäsenet, tervetuloa osallistumaan sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja siten vaikuttamaan Eurooppanuorten toimintaan.

Kokous järjestetään lauantaina 12. joulukuuta kello 14 alkaen, Tampereen Eurooppanuorten isännöimänä Tampereella, hotelli Scandic Cityn kokoustiloissa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokousta edeltää Eurooppanuorten vuosikokousseminaari kello 12, kahvit alkaen klo 11.30. Vuosikokousseminaarin jälkeen ohjelma jatkuu salaattilounaalla (ennakkoon ilmoittautuneille) sekä ilmoittautumisilla ja varsinaisella vuosikokouksella, joka alkaa klo 14.00.

Henkilöillä, jotka ovat viimeistään 10 päivää ennen vuosikokousta – eli viimeistään keskiviikon 2.12. kuluessa – maksaneet vuoden 2015 jäsenmaksunsa, on sääntöjen mukaan äänioikeus kokouksessa.

Vuosikokouksen käytännön järjestelyjen sujuvuuden ja tarjoilujen varaamisen vuoksi toivomme, että kokoukseen osallistuvat ilmoittautuisivat pääsihteerille viimeistään 4. joulukuuta osoitteeseen antti.ahonen@eurooppanuoret.fi. Kokoukseen voi kuitenkin saapua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Kokouspaikalla on kahvitarjoilua sekä ennakkoon ilmoittautuneille lounastarjoilua.

Eurooppanuoret korvaa tämän vuoden jäsenmaksunsa suorittaneille jäsenille matkakorvauksia vuosikokoukseen 10 euron omavastuulla 50 euroon saakka. Matkakorvaus suoritetaan alkuperäisiä lippuja ja kuitteja vastaan. Majoituksesta ja muista kuluista jokainen vastaa itse. Edullisen majoituksen varaaminen (nais- tai miespaikka Omena-hotellista) tuetulla hinnalla 20 euroa / hlö onnistuu myös toimiston kautta – sähköpostitse pääsihteeriltä, osoitteesta antti.ahonen@eurooppanuoret.fi, 4.12. asti tai niin kauan kuin tilaa riittää (HUOM! Majoituspaikkoja on rajoitetusti!).

Haluatko ehdolle Eurooppanuorten valtakunnallisiin luottamustehtäviin? Kaikki hallituspaikat valitaan vuosittain. Tehtäviin voi ilmoittautua kokouspaikalla. Lisäksi viimeistään 30.11. ehdokkuudestaan pääsihteerille osoitteeseenantti.ahonen@eurooppanuoret.fi ilmoittaneiden esittelykirjeet julkaistaan ylimääräisessä Uutiskirjeessä, joka lähetetään 1.12.2015 kaikille Eurooppanuorten sähköpostilistalla oleville, ja julkaistaan Eurooppanuorten nettisivuilla (nettisivuille päivitetään myöhemminkin ehdokkuudestaan ilmoittaneet).

 

Vuosikokouksen tietoja ja vuosikokousdokumentteja päivitetään lähempänä ajankohtaa sivulle eurooppanuoret.fi/vuosikokous.

 

TERVETULOA VUOSIKOKOUKSEEN!

 

Eurooppanuorten hallituksen puolesta,

Mariam Rguibi
Eurooppanuorten puheenjohtaja
Antti Ahonen
Eurooppanuorten pääsihteeri

0