Tampereen Eurooppanuoret ry kutsuu kaikki jäsenensä sääntömääräiseen syyskokoukseen. Syyskokous järjestetään torstaina 3.12.2015 klo 18 Telakalla (Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere). Kokouksessa hyväksytään järjestön toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan hallitus vuodelle 2016. Syyskokouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki Eurooppanuorten jäsenet.

Tahdotko mukaan luomaan Eurooppa-aiheisia tapahtumia, kasvattamaan järjestökokemustasi tai tutustumaan muihin Eurooppa-asioista kiinnostuneisiin nuoriin? Lähde mukaan Eurooppanuorten järjestötoimintaan ja hallitukseen! Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei vaadita. Ohessa kokouksen esityslista.

Esityslista:

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
3. Kokouksen järjestäytyminen
4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen
5. Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2016
6. Hallituksen puheenjohtajan, varapuheenjohtajien, sihteerin ja rahastonhoitajan valinta vuodelle 2016
7. Hallituksen muiden jäsenten valinta vuodelle 2016
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

Lisätietoja:
Pia Kuusela
pia.kuusela2@gmail.com

Tampereen Eurooppanuorten hallituksen puolesta,
Pia Kuusela
Varapuheenjohtaja
Tampereen Eurooppanuoret ry

0