Jyväskylän Eurooppanuoret viettivät uusien iltaansa 28.10.2015 rennoissa tunnelmissa yliopiston Opinkivellä. Ilta alkoi seitsemän aikaan, jolloin kiinnostuneita fukseja oli jo heti paikalla. Puoli kahdeksaan mennessä tila oli täyttynyt ja paikalla oli noin 25 opiskelijaa. Tästä riemuitsimme kovasti! Aloitimme lyhyellä hallituslaisten esittelykierroksella, jonka jälkeen kehotimme kaikkia käymään käsiksi tarjoiluihin. Salaatti ja muut herkut maistuivat hyvin kaikille ja syömisen ohella käytiin rentoa jutustelua. Santsikierroksen jälkeen JEN:n hallituksen puheenjohtaja Meiju ja hallituksen jäsen Verena kertoivat lyhyesti Eurooppanuorten sekä aluejärjestömme JEN:n toiminnasta. Esittelyn jälkeen pääsimme illan kohokohtaan eli Eurooppa- ja EU-aiheiseen tietovisaan, jonka vetivät hallituslaiset Jonna ja Oula. Visa sisälsi monia kiperiä kysymyksiä, joita pähkäiltiin pienissä ryhmissä. Tiukan kisan jälkeen voittajaryhmä selvisi ja jokainen ryhmän jäsen palkittiin pienellä yllätyksellä sekä JEN:n haalarimerkillä. Tietovisan jälkeen rento oleskelu, jutustelu ja keskinäinen tutustuminen jatkuivat. Sauna oli lämmin koko illan, mikä riemastutti erityisesti miespuolisia osanottajia. Uusien ilta oli koko hallituksen mielestä erittäin onnistunut ja koimme, että paikalla oli paljon aidosti kiinnostuneita ihmisiä. Muutamat täyttivätkin saman tien jäsenkaavakkeen ja sähköpostilistalle tuli paljon uusia halukkaita. Uskomme, että osa löytää tiensä myös jatkossa JEN:n tapahtumiin ja osallistuu aktiivisesti täällä Jyväsjärven rannoilla toimivan pienen aluejärjestömme toimintaan.

 

Verena Kaun

Jyväskylän Eurooppanuorten hallituksen jäsen

0