Jyväskylän Eurooppanuoret kokousti toisen kerran tänä vuonna ja kevään tapahtumien suunnittelemisen lisäksi otettiin hallituksen ryhmäkuva. Kuvassa vasemmalta Annalotta Saarikoski (taloudenhoitaja), Jessica Annanolli (tapahtumavastaava), Meiju Haapoja (puheenjohtaja), Anna Yli-Saunamäki (varajäsen), Verena Kaun (varapuheenjohtaja & alue-edustaja) sekä takarivin pojat Mikko Myllymäki (varapuheenjohtaja), Jere Immonen (sihteeri) ja Simon Hämäläinen (tiedottaja). Kuvasta puuttuvat Iiris Asunmaa (tapahtumavastaava ja alue-edustaja), Mari Tuokko (varajäsen) ja Tiina Ohrling (varajäsen).

Yhteiskuvan lisäksi hallituksen jäsenten henkilökohtaisia esittelyjä tullaan julkaisemaan nettisivuillamme ja Facebookissa. Henkilögallerian ensimmäinen osa ilmestyy ensi tiistaina, ja siitä eteenpäin uusia JENiläisiä esitellään kahdesti viikossa.

0