Eurooppanuorten toiminta pääsi kunnolla käyntiin, kun vuoden 2016 järjestöpäivät pidettiin 20.-21. 2. Helsingissä. JENiläisiä lähti mukaan iso joukko, ja jo ensimmäisenä päivänä tehtiin historiaa: pitkän ja sitkeän pohdinnan jälkeen JEN astui nykyaikaan ja löytyy nykyään Twitteristä! Historiallisten toimien lisäksi päivien aikana pohdittiin tapahtuman järjestämisen kokonaisuutta, yhdistyslain pykäliä, viestintää sekä niin varainhankintaa kuin jäsenhankintaa. Jyväskylään kehitettiin uusi toimintakonsepti, joka alkaa näkyä vuoden edetessä, joten pysykää kuulolla!

Järjestöpäivillä tutustuttiin myös laajasti muiden alueiden aktiiveihin, vaihdettiin kuulumisia sekä opittiin uutta. Workshopeissa päästiin syvemmin pureutumaan toiminnan perusteisiin, ja pienissä ryhmissä keskusteltiinkin aktiivisesti. Tiivis ensimmäinen päivä huipentui saunailtaan ja pöydillä tanssimiseen, minkä jälkeen loppuyö vietettiin Omena-hotellin lakanoissa.

Toinen seminaaripäivä aloitettiin Eurooppanuorten toimistolla aamupalan merkeissä. Tiivis ohjelma jatkui kansainvälisen toiminnan ja kouluvierailujen alustuksilla, ja vähitellen kokonaiskuva Eurooppanuorten toiminnasta ja tapahtumista alkoi olla selvillä. Päivien aikana huolehdittiin myös jaksamisesta: ruokailut, kahvit ja jumppatuokiot rytmittivät päiviä ja pitivät suut hymyssä.

Kokonaisuudessaan järjestöpäivistä jäi innostunut ja väsynyt olo! Uusia ideoita, uusia ihmisiä, uusia kokemuksia – mutta lyhyitä yöunia, tiivistä infoa ja räntäsadetta. Jääkäähän kuulolle, uutta on luvassa! Ja tulkaa mukaan, JENissä on tilaa!

0