Varsinais-Suomeen perustettiin eilen 31.3. uusi Eurooppalaisen Suomen aluejärjestö Europpalainen Varsinais-Suomi, jonka puheenjohtajaksi valittiin Euroopan Nuorten parlamentin monivuotinen puheenjohtaja Alexander Proctor. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Mira Keränen, sekä muiksi jäseniksi Eero Jalava, Riina Bhatia, Simo Ristolainen, Johan Wahlsten, Joel Jylhä, Pia Laukkanen, Arttu Salonen, ja Emma Hokkanen.

”Varsinais-Suomi on ollut läpi historian eurooppalaisten ajatusten ja vaikutteiden ensikotina Suomessa”, Proctor kertoo, ”Eurooppalaisen Suomen tunnuslause – Parempaa Eurooppaa rakentamassa – sopii hyvin myös Varsinais-Suomen mittakaavaan. Näen, että eurooppalaiset arvot, sekä Schengenin sopimuksen pääperiaatteet: ihmisten, pääoman ja ihmisten vapaa liikkuvuus on Suomen kansainvälisimmälle maakunnalle ainoastaan etu”.

Eurooppalainen Varsinais-Suomi aloittaa toimintansa kattojärjestönsä aktiivisimman nuorisojärjestön Turun Eurooppanuorten kanssa yhteistyössä.

Lisätietoja
Alexander Proctor
Puheenjohtaja
040 5082103

Turun Eurooppanuoret lämpimästi onnittelee Eurooppalaista Varsinais-Suomea!

0