Syksyllä TEN ja Turun Eurooppanuoret lähtevät yhdessä Euroopan pääkaupunkiin Brysseliin. 19. – 23. lokakuuta muun muassa vierailemme EU-instituutioissa, kuulemme päättäjiä ja muita sisäpiiriläisiä sekä tietenkin tutustumme Brysseliin kaupunkina.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 25.4. kello 12. Nopeat syövät hitaat, sillä käytännön syistä matkalle otetaan mukaan vain 16 osallistujaa. Reissun hinta, johon sisältyvät matkat ja majoitus, on korkeintaan 360 euroa. Matkan hinta voi vielä laskea. Sitovaan ilmoittautumiseen pääset ohesta: http://goo.gl/forms/Eor3priiU0

Luvassa on muun muassa keskustelua EU:n nuorisostrategiasta komission kanssa ja vierailu Euroopan parlamenttiin. Ilmoittautuminen on avoin kaikille eli jäsenyys Eurooppanuorissa ei ole edellytys ekskursiolle lähtemiseen. Päinvastoin, pitkä viikonloppu Eurooppanuorten kanssa Brysselissä on erinomainen tilaisuus tutustua aktiiveihimme ja meille läheisiin asioihin!

Lisää tietoa tapahtumasta ja uusia vierailukohteita päivitetään Facebookiin. Facebook-tapahtumaan pääsee oheisesta linkistä: https://www.facebook.com/events/1717148961886310/

Tätä mahdollisuutta ei tule joka vuosi. Varaa syksyn paras reissusi maanantaina!

0