Olisitko sinä tuleva pääsihteerimme?

 

Eurooppanuoret hakee nyt pääsihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan. Pääsihteerin tehtäviin kuuluu järjestön talous-, projekti- ja yleishallinnon sekä viestinnän organisoiminen, hallituksen esittelijänä ja sihteerinä toimiminen, sidosryhmäsuhteiden hoitaminen sekä järjestön harjoittelijoiden esimiehenä toimiminen.

Hakijalta edellytämme erinomaista organisointikykyä, hyviä edellytyksiä talous- ja projektihallinnon järjestämiseen, valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä eurooppalaista maailmankatsomusta. Arvostamme kokemusta suomalaiselta järjestökentältä sekä viestinnällistä osaamista. Eduksi katsomme myös Eurooppanuoret ry:n toiminnan tuntemuksen. Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen taitoa ja vahvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito luetaan eduksi. Toivomme hakijalta matkustusvalmiutta sekä valmiutta toisinaan ilta- ja viikonlopputöihin.

Eurooppanuoret tarjoaa pääsihteerilleen haastavan, vastuullisen ja joustavan tehtävän osana laajaa kansainvälistä verkostoa. Pääsihteerin tehtävä on aitiopaikka osallistua ja vaikuttaa suomalaiseen EU-politiikkaan ja erinomainen mahdollisuus luoda verkostoja niin Suomessa kuin Euroopan tasollakin. Lisäksi pääsihteerille tarjotaan puhelinetu ja työterveydenhuolto. Tehtävään sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Pääsihteerin kokonaistyöaika on 37,5 tuntia viikossa.

Tehtävää haetaan 1.7.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse lähettämällä hakemukset osoitteeseen (toimisto@eurooppanuoret.fi), johon liitetään työhakemus ja ansioluettelo. Palkkapyyntö sisällytetään hakemukseen. Haastattelut pidetään 17.-18.7.2016 Helsingissä ja ilmoitamme kutsusta haastatteluun valituille erikseen.

Eurooppanuoret on vuonna 1997 perustettu puoluepoliittisesti sitoutumaton, kaikille 15-35-vuotiaille avoin kansalaisjärjestö, jolla on 13 aluejärjestöä ja noin 1800 jäsentä ympäri Suomen. Eurooppanuoret edistää myönteistä suhtautumista Euroopan integraatioon, toimii foorumina nuorten EU-keskustelulle ja tiedottaa nuorille EU:n toiminnasta. Eurooppanuoret kuuluu kansainväliseen Young European Federalists -järjestöön, jolla on jäsenjärjestöjä yli 30 maassa. Eurooppanuoret on myös Eurooppalainen Suomi ry:n sisarjärjestö ja jakaa tämän kanssa Helsingin Hakaniemessä sijaitsevat toimitilat.

 

Lisätietoja:

Jesse Jääskeläinen, Eurooppanuorten puheenjohtaja
sähköposti: jesse.jaaskelainen@eurooppanuoret.fi
puhelin: 045 324 5805

0