JEF Europen ja JEF Kreikan järjestämään maahanmuutto- ja pakolaisaiheiseen seminaariin haetaan osallistujia. Seminaari järjestetään 23.-27. marraskuuta Ateenassa. 

Lisätietoja seminaarista löytyy JEF:n sivuilta.

Eurooppanuorilla on mahdollisuus tukea 1-3 seminaariosallistujaa. Jos siis haluat hakea Eurooppanuorten tuella, laita vapaamuotoinen lyhyt hakemuksesi 1.10. mennessä osoitteeseen tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi. Valituille ilmoitetaan 4.10. ja heidän tulee vielä laittaa hakemuksensa JEF-Europen sivujen kautta.

Seminaariin osallistuminen maksaa 100 euroa. Järjestäjät korvaavat puolet osallistujien matkakuluista, kuitenkin korkeintaan 70 prosenttia tai 150 euroa. Eurooppanuoret korvaa valituille osallistujille jäljelle jäävistä matkakuluista sekä seminaarin osallistumaksusta 50 prosenttia, kuitenkin korkeintaan 200 euroa.

 

Lisätietoja:
Tuomas Tikkanen
Eurooppanuorten kv-työryhmän puheenjohtaja
tuomas.tikkanen@eurooppanuoret.fi