Syksyä sanotaan uuden ajaksi, ja tänä vuonna erityisen paljon uutta on myös JENissä. Tuttu ja monipuolinen ohjelma säilyy, samoin kannustava ja keskusteleva henki. Tänä syksynä toimintaa vievät kuitenkin eteenpäin uudet nimet. Olen saanut toimia innostavassa ja haastavassa tehtävässä JENin puheenjohtajana vuodesta 2015. Tämä aika on ollut opettavaista, kiireistä, monipuolista ja antoisaa. Päivääkään en vaihtaisi pois! JENin myötä arkeeni ja opiskeluihini tuli syvyyttä, uusia ihania ihmisiä ja mielenkiintoisia tapahtumia. Ilman kovaa työtä ja epäonnistumisia ei kuitenkaan ole selvitty, mutta kaikesta on saanut oppia. Siksi mieli onkin haikea ja kiitollinen, kun tästä tehtävästä jättäydyn sivuun. Vuoden loppuun minut löytää edelleen tiiviisti Eurooppa-asioiden parista, Brysselistä käsin. On upeaa päästä haastamaan JENin riveistä hankkimani tieto, ja laittaa opit käytännön työhön. JEN on tarjonnut alustan, jossa olen saanut monenlaisten ihmisten ja mielipiteiden kanssa työskennellä. Nyt tuo alusta on laajentumassa ja odotan avoimin mielin kohtaamisia parlamentin käytävillä.

 

JENin syksy on jälleen pullollaan mielenkiintoista nähtävää. Luottavaisin mielin luovutan puheenjohtajan nuijan varapuheenjohtaja Mikko Myllymäelle, ja toivotan syksyyn kaikkea hyvää. Vastaavan puheenjohtajan pitämä ensimmäinen kokous on 19.9., ja tuolloin kaikki halukkaat ovat tervetulleita sekä tutustumaan mahtavaan porukkaamme että suunnittelemaan syksyä antia.

 

Tahdon lämpimästi kiittää sydämellisiä hallituslaisia, ystäviä, yhteistyökumppaneita ja kaikkia JENin tapahtumissa käyneitä niin osallistumisesta kuin vilpittömästä avusta ja mielenkiinnosta! Tämän parempaa ei olekaan!
Tavataan taas!

 

Eurooppaterveisin, Meiju

 

Ps. Uuden puheenjohtajan saa kiinni sähköpostiosoitteesta mialmyll@student.jyu.fi. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, Mikko kertoo mielellään lisää JENistä ja tulevista aktiviteeteista. 🙂