Eurooppanuorten vuosikokous Helsingissä 10.12.2016

Tervetuloa Eurooppanuorten sääntömääräiseen vuosikokoukseen vaikuttamaan järjestön toimintaan ja valitsemaan uudet toimijat vuodelle 2017. Vuosikokous järjestetään lauantaina 10.12.2016 klo 15.00 alkaen Helsingissä. Kokouspaikkana toimii Allianssitalon iso sali, osoitteessa Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki.

Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntömääräiset asiat, sääntömuutokset ja strategia sekä valitaan Eurooppanuorille puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja hallitus vuodelle 2017.

Ennen kokouksen alkamista järjestetään vuosikokousseminaari klo 10:30 alkaen. Kokouksessa hyväksyttäviä asiakirjoja varten järjestetään työryhmät klo 12:30 alkaen. Työryhmissä käsitellään toimintasuunnitelmaa, strategiaa ja kokouksen julkilausumaa.

Vuosikokouksen asiakirjat

Vuosikokouksessa käsiteltävät asiakirjat löytyvät alta. Ne löytyvät myös vuosikokouspumaskasta, joka jaetaan paikan päällä 4.12. mennessä ilmoittautuneille osallistujille.

Eurooppanuoret ry:n voimassa olevat säännöt

Esityslista

Menettelytapajärjestys

Osavuositoimintakertomus 2016

Strategia 2017-2021 – esitys vuosikokoukselle

Toimintasuunnitelma 2017 – esitys vuosikokoukselle

Talousarvio 2017 – esitys vuosikokoukselle

Eurooppanuoret ry:n sääntömuutos – esitys vuosikokoukselle

Äänioikeus Eurooppanuorten vuosikokouksessa

Äänioikeus yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa on henkilöjäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2016 jäsenmaksunsa viimeistään 10 päivää ennen kokousta (30.11.2016). Jos et ole varma jäsenmaksusuorituksestasi kuluvalta vuodelta, voit tarkistaa tilanteen ja pyytää maksutiedot Eurooppalainen Suomi ry:n toimistosihteeriltä paiva.maki-jouppila@eurooppalainensuomi.fi tai Eurooppanuorten pääsihteeriltä kristian.kyllonen@eurooppanuoret.fi. Jäsenmaksumuistutukset on toimitettu postitse viikolla 47.

Jos olet liittynyt jäseneksi vasta hiljattain tai et muista syistä ole saanut viitenumerollista laskua, voit suorittaa jäsenmaksun myös alla olevin tiedoin:

Saaja: Eurooppalainen Suomi ry
Tili: FI47 1555 3000 1134 73
Viesti: JÄSENMAKSU, OMA KOKO NIMI
Summa: 15,00 euroa

Suoritathan jäsenmaksun viimeistään 30.11.2016 saadaksesi äänioikeuden vuosikokoukseen. Ota maksusta kuitti talteen (myös ruutukaappaus verkko- tai mobiilipankista riittää), jotta voimme tarvittaessa todentaa jäsenmaksusuorituksesi.

Ilmoittautuminen ja kokouksen käytännön järjestelyt

Toivomme kaikkia vuosikokoukseen osallistuvia ilmoittautumaan etukäteen 4.12.2016 mennessä sujuvan kokouksen takaamiseksi kaikille.

Ilmoittautuminen on nyt avattu: https://holvi.com/shop/eurooppanuoret/

Suosittelemme valitsemaan maksullisen ilmoittautumisen, joka sisältää lounasruokailun ja muut tarjoilut päivän aikana. Kokouspäivä on kiireinen ja ruokailulle on varattu vain rajallinen aika. Kokouspaikan välittömässä läheisyydessä ei ole lauantaisin lounasmahdollisuutta.

Kokousmateriaalit julkaistaan kaksi viikkoa ennen vuosikokousta Eurooppanuorten verkkosivuilla. Etukäteen ilmoittautuneille kokousmateriaalit ovat jaossa myös paikan päällä.

Eurooppanuoret tukee jäsentensä osallistumista vuosikokoukseen korvaamalla matkakustannuksia 10 euron omavastuulla 50 euroon asti. Matkakorvaukseen ovat oikeutettuja henkilöt, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuodelta 2016 ja toimittaneet matkakorvaushakemuksen tositteineen 18.12.2016 mennessä osoitteeseen kristian.kyllonen@eurooppanuoret.fi. Matkakorvauslomakkeet löytyvät alta. Lisätietoja saat tarvittaessa samasta sähköpostiosoitteesta.

Matkakulukorvauspohja DOCX

Matkakulukorvauspohja PDF

Ehdolle Eurooppanuorten hallitukseen?

Vuosikokouksessa valitaan Eurooppanuorille puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja hallitus toimikaudelle 2017. Jokainen Eurooppanuorten henkilöjäsen, joka on maksanut jäsenmaksunsa vuodelle 2016, on oikeutettu hakemaan tehtäviin. Ehdolle luottamustoimiin voi ilmoittautua kokouspaikalla.

Ehdokkuudestaan voi ilmoittaa myös ennakkoon, ja saada esittelynsä Eurooppanuorten verkkosivuille ja somekanaviin, joita julkaistaan aina vuosikokoukseen asti. Ehdokkaille on varattu myös mahdollisuus saada esittelytekstinsä vuosikokouksessa jaettaviin kokousmateriaaleihin. Nämä esittelytekstit tulee toimittaa pääsihteerille 20.11.2016 mennessä. Lisätietoja ja ohjeita ehdokkaille löydät täältä.

Eurooppanuorten vuoden 2016 hallitus kannustaa kaikkia tehtävistä kiinnostuneita rohkeasti hakemaan!

Kysyttävää?

Lisätietoja vuosikokouksesta antaa ja kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastaa Eurooppanuorten pääsihteeri:

Kristian Kyllönen
+358 45 189 7090
kristian.kyllonen@eurooppanuoret.fi

Tervetuloa vuosikokoukseen!