Moikku!

Meitsi on Riina Pesu ja haen jatkokautta Eurooppanuorten hallituksessa.

Ensimmäinen vuosi Eurooppanuorten hallituksessa on ollut huikea ja opettavainen.
Haen jatkokautta koska uskon että minulla vielä on paljon annettavaa.

Kuka Riina sitten on?

Olen 19-vuotias kansainvälisen liiketalouden opiskelija Seinäjoelta.

Olen kompromissitaikuri, keskustelija, innostaja ja työmyyrä.

Ensi vuonna haluaisin hallituksessa keskittyä kansainväliseen toimintaan ja sen kehittämiseen mahdollisuuksien mukaan. Näen kansainvälisessä toiminnassa suuria mahdollisuuksia ja painoarvoa.

Lisäksi haluan painottaa toiminnassani aluejärjestöjen kehittämistä ja uusien aluejärjestöjen luomista paikkakunnille joissa niitä ei vielä ole. Esimerkiksi meillä Seinäjoella on viime vuonna starttailtu projektia nimeltä Lakeuden Eurooppanuoret, joka toimisi aluejärjestönä Seinäjoen ja Vaasan alueella.

Viime vuonna mainitsin hakemuksessani että haluan tehdä työtä Eurooppanuorten näkyvyyden parissa ja haluan tehdä sitä myös tänä vuonna. Haluan että vuoden 2017 vuoden lopussa jokainen vaikuttaja tai vaikuttamisesta kiinnostunut tietää mikä on Eurooppanuoret ja mitä me täällä teemme ja ajattelemme.

Haluan olla se joka tuo uusia ideoita, kehittää tapahtumia, toimintaa ja jäsenhankintaa

Valmistuin ylioppilaaksi viime keväänä ja tämä vuosi on hallitustoiminnan ohella mennyt aika paljon koulujuttuja säätäessä. Siksi toivon että vuosikokous antaa minulle mandaatin jatkaa toisen vuoden hallituksessa, ja mahdollisuuden olla tänä vuonna vahvempi, kovempi ja parempi.

Teidän käytettävissänne,

Pesunmuija