Haku Eurooppanuorten työryhmiin vuodelle 2017 on nyt avattu! Eurooppanuorten liittohallitus on perustanut seuraavat valtakunnalliset työryhmät toimintansa tueksi vuodelle 2017:

Viestintätyöryhmä

Työryhmä vastaa Eurooppanuorten viestinnän koordinoinnista ja kehittämisestä sekä Tähdistön suunnittelusta ja julkaisusta yhdessä päätoimittajan kanssa.
Lisätietoja: Mari Tuokko, mari.tuokko(at)gmail.com

Poliittisen valmistelun työryhmä

Työryhmän päävastuuna on poliittisen ohjelman suunnittelu ja valmistelu vuonna 2017. Työryhmä keskittyy myös järjestön kannanottojen tuottamiseen, kansainvälisen toiminnan suunnitteluun sekä muuhun poliittisen toimintaan tarpeen mukaan.
Lisätietoja: Iiris Asunmaa, iiris.asunmaa(at)gmail.com

Tapahtumatyöryhmä

Työryhmän vastuulla on Eurooppanuorten valtakunnallisten tapahtumien kuten Linnaseminaarin sekä muiden seminaarien ja ekskursioiden suunnittelu ja koordinointi. Työryhmän vastuulla on myös suunnitella ja kehittää jäsenistölle suunnattuja koulutuksia ja aluetapahtumia.
Lisätietoja: Sonja Savola, sonja.savola(at)eurooppanuoret.fi

Järjestötyöryhmä

Eurooppanuorilla on vuoden 2017 alusta lähtien uudet säännöt ja järjestön ensimmäinen strategia! Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä entistä paremmaksi järjestöksi niin paikallisesti kuin valtakunnan tasolla. Järjestötyöryhmän tehtävänä on pohtia, kuinka strategia ja uudet säännöt jalkautetaan ja miten teemme toiminnastamme entistä ehompaa. Jos kiinnostuit, niin hae!
Lisätietoja: Elli Luukkainen, elli.luukkainen(at)eurooppanuoret.fi

 

Työryhmien tehtävänä vuonna 2017 on valmistella ja koordinoida niiden vastuulle kuuluvia asioita. Työryhmiin voivat hakea jäseniksi kaikki Eurooppanuorten jäsenet. Voit hakea myös useampaan työryhmään. Työryhmien puheenjohtajina toimivat liittohallituksen jäsenet, joilta saat tarvittaessa lisätietoja työryhmien toiminnasta ja hakemisesta. Lisätietoja saat myös pääsihteeriltä: kristian.kyllonen(at)eurooppanuoret.fi.

Hakeminen tapahtuu yhteisellä lomakkeella, jonka löydät täältä. Haku työryhmiin päättyy 8.2.2017 klo 23:55. Liittohallitus vahvistaa työryhmien kokoonpanot kokouksessaan 9.2.