Kattojarjestömme JEF Europen ja norjalaisen sisarjärjestömme Europeisk Ungdomin järjestämään kansainväliseen seminaariin haetaan osallistujia. Eurooppanuoret tukee seminaariin osallistuvien osallistumis- ja matkakuluja. Tukea myönnetään hakemuksen perusteella ja sitä voidaan kyseistä seminaaria varten myöntää kolmelle osallistujalle. Tuen saajia valittaessa otetaan huomioon mm. perustelut ja motivaatio seminaariin osallistumiseen sekä aiempi aktiivisuus Eurooppanuorten toiminnassa.

Eurooppanuoret kattaa osallistumis- ja matkakuluja 50 prosentilla jäljellejäävästä yhteissummasta. Seminaarin järjestäjät korvaavat jo suuren osan matkakuluista ja Eurooppanuorten tuki kattaa puolet siitä osallistumis- ja matkakulujen yhteissummasta, jota järjestävät eivät jo korvaa.

Saadaksesi Eurooppanuorten tuen seminaariosallistumiseen toimi seuraavasti:

  1. Lähetä vapaamuotoinen tukihakemuksesi Eurooppanuorten kansainvälisen yhteistyön vastaavalle Juho Mäki-Lohiluomalle osoitteeseen juho.maki-lohiluoma@eurooppanuoret.fi. Perustele hakemuksessa motivaatiosi sekä kerro lyhyesti aiemmasta aktiivisuudestasi Eurooppanuorten toiminnassa. Lähetä hakemus viimeistään 28.2.
  2. Saat vastauksen hakemukseesi seuraavan viikon kuluessa.
  3. Tuen saatuasi hae vielä erikseen itse seminaariin alla olevien ohjeiden mukaisesti. Eurooppanuorten tuki ei siis vielä takaa paikkaa itse seminaarissa, joten tee myös tämä hakemus huolella. Tämän haun deadline on 15.3.

Alla lisätietoa seminaarista. Hausta ja seminaarista lisätietoa voit kysellä osoitteesta juho.maki-lohiluoma@eurooppanuoret.fi.

International Seminar – Shake politics: civic tech for the political sphere | Oslo, Norway | 26-30 April 2017

Co-organised by JEF Europe and Europeisk Ungdom [JEF Norway], the international seminar ”Shaking politics” will take place from the 26 – 30 April in Oslo, Norway.

Practical information:

Deadline for applications: Wednesday 15 March 2017 23:59 CET**
Participation fee: €100 (€50 for locals and anyone who does not need accommodation)
(8 scholarships of 30 EUR will be provided based on the quality of the response with the regard to the applicant’s motivation).
This fee covers the accommodation and the meals throughout the seminar.
Travel reimbursement: 70% of the travel costs (up to max. 150€)

*JEF Europe and JEF Norway will assist in visa procedures if needed.
**Do not book your ticket and/or pay the participation fee before you receive an e-mail confirmation regarding your selection
***Cancellation policy: Participants who have been confirmed and have paid their participation fee, but cancel their participation after 3 April 2017 will receive 50% of their participation fee. Cancellations after 12 April 2017 are not refundable at all.

 

Who is eligible to apply: Young people aged 18-30 years who are citizens of one of the 47 member states of the Council of Europe. Applications from non-eligible persons will not be taken into account.

To apply, please fill out this Opens external link in new windowform.

Results of the selection procedure will be sent by Monday 27 March 2017 23:59 CET
For more information read the full call HERE
This seminar is part of of the JEF Europe Annual Workplan 2017