Eurooppanuoret ry hakee korkeakouluharjoittelijaa viestintään ja vaikuttamiseen

Haluatko pelastaa Euroopan – tai ainakin suomalaisen Eurooppa-keskustelun? Tämä on mahdollisuutesi! Etsimme innokasta ja oppimishaluista harjoittelijaa kehittämään järjestömme viestintää ja tuottamaan ensiluokkaista sisältöä kanaviimme.

Eurooppanuoret ry on valtakunnallinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton alle 35-vuotiaiden nuorten kansalaisjärjestö. Tehtävänämme on edistää kansalaiskeskustelua Euroopan unioniin liittyen ja toimia vaikuttamiskanavana Eurooppa-asioista ja kansainvälisyydestä kiinnostuneille nuorille. Tänä maailman aikana jäsenistömme ja toimintamme kasvaessa haluamme tavoittaa toiminnallamme yhä useamman kansainväliseen yhteistyöhön ja eurooppalaisiin arvoihin uskovan nuoren.

Tehtäviisi kuuluvat sisällöntuotanto nykyisiä some- ja verkkokanavia hyödyntäen sekä järjestömme eri tasojen viestinnän kokonaisvaltainen kehittäminen. Valmistelet kannanottoja, perehdytyt poliittiseen sisältöömme ja tuotat ohjeistuksia aktiiviemme toiminnan tueksi. Pääset osallistumaan myös Tähdistö-julkaisumme tuotantoon ja tapahtumatuotannon suunnitteluun ja valmisteluun.

Tarjoamme tehtävän, jossa saat ideoida, luoda uutta ja toteuttaa itseäsi osana yhteisöämme. Etsimme tekijää, joka haluaa oppia uutta uskaltamalla kokeilla. Takaamme ajankohtaisen, tapahtumarikkaan ja hauskan harjoittelujakson, jossa pääset syventymään kansainväliseen politiikkaan ja vaikuttamiseen sekä suomalaisessa että eurooppalaisessa toimintaympäristössä. Meiltä saat mukaanvietäväksi arvokkaita oppeja tuleviin työ- ja luottamustoimiisi.

Odotamme, että olet yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostunut ideanikkari, joka viestii somessa kuin vanha tekijä. Ymmärrät nuorisojärjestöjen toiminnan arvon ja haluat oppia uutta. Kieli pysyy sinulla erinomaisesti hallussa sekä kirjallisesti että suullisesti. Eduksi katsomme suomalaisen järjestökentän ja kv-politiikan tuntemuksen. Pääasiallinen työpaikkasi on Hakaniemessä, mutta olet välillä valmis työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin myös muualla.

Harjoittelu alkaa 7.3.2017 tai sopimuksen mukaan, ja sen tavoitekesto on kolme kuukautta. Harjoittelusta maksettava palkka on 1200 euroa kuukaudessa. Eduksi luemme korkeakoulun tarjoaman harjoittelutuen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa 1.3.2017 mennessä sähköpostitse rekryt@eurooppanuoret.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Otsikoithan hakemuksesi: “Viestintäharjoittelija_etunimi_sukunimi”. Valinnasta ilmoitetaan heti haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja:
Kristian Kyllönen
Pääsihteeri
+358 45 189 7090
kristian.kyllonen@eurooppanuoret.fi