Eurooppanuoret on hakenut vuodesta 2005 alkaen vuosittain avoimella kilpailulla ehdotuksia eurooppalaisesta 15–35-vuotiaasta henkilöstä, joka ehdottajiensa mielestä toimii merkittävästi kansainvälistä suvaitsevaisuutta ja rauhaa edistävällä tavalla. Kilpailussa haetaan nuorta henkilöä, joka ottaa aktiivisesti ja rakentavasti osaa Euroopasta käytävään keskusteluun. Eurooppanuorten myöntämä tunnustus annetaan henkilölle, joka antaa positiivisen kuvan eurooppalaisuudesta ja toimii merkittävästi kansainvälisyyttä ja suvaitsevaisuutta edistävällä tavalla.

Nyt etsimme sopivaa henkilöä vuoden 2017 nuoreksi eurooppalaiseksi! Vaikuta valintaamme ja ehdota sopivaa henkilöä 8.4. mennessä! Valittu Vuoden nuori eurooppalainen julkistetaan Eurooppa-päivänä 9.5.2017.

Kyseeseen voi tulla monen eri alan toimija: opiskelija, kansalaisjärjestöaktiivi, paikallistason toimija, urheilija, kirjailija, muusikko, yhteiskuntavaikuttaja tai jokin muu.

Aikaisemmin palkinto on myönnetty mm. koripalloilija Shawn Huffille, Tahdon2013 -kampanjan aloittajalle Ida Bergmanille ja valokuvaaja Meeri Koutaniemelle. Kuka seuraavaksi? Kerro meille oma ehdokkaasi!

Ehdotuksia sopivaksi henkilöksi voit esittää Facebook-sivullamme, Twitterissä, Instagramissa tai tällä lomakkeella. Kaikkien ehdottajien kesken arvotaan leffalippupaketti.

Lisätietoja:

Pääsihteeri
Kristian Kyllönen
kristian.kyllonen@eurooppanuoret.fi