[Huom! Hakukuulutusta päivitetty 4.5.2017]

Kattojarjestömme JEF Europen ja maltalaisen sisarjärjestömme JEF Maltan järjestämään kansainväliseen seminaariin haetaan osallistujia. Eurooppanuoret tukee seminaariin osallistuvien osallistumis- ja matkakuluja. Tukea myönnetään hakemuksen perusteella ja sitä voidaan kyseistä seminaaria varten myöntää kahdelle osallistujalle. Tuen saajia valittaessa otetaan huomioon mm. perustelut ja motivaatio seminaariin osallistumiseen sekä aiempi aktiivisuus Eurooppanuorten toiminnassa.

Seminaarin järjestäjät korvaavat jo suuren osan matkakuluista ja Eurooppanuorten tuki kattaa puolet siitä osallistumis- ja matkakulujen yhteissummasta, joka jää yli, kun järjestäjien maksamat korvaukset huomioidaan. Tuen maksimimäärä on 100 euroa. Eurooppanuorten tuen saaminen edellyttää myös teksti- tai videomuotoisen raportin tuottamista tapahtumasta ja tapahtumalta viestimistä Eurooppanuorten some-tileillä.

Saadaksesi Eurooppanuorten tuen seminaariosallistumiseen toimi seuraavasti:

  1. Lähetä vapaamuotoinen tukihakemuksesi Eurooppanuorten kansainvälisen yhteistyön vastaavalle Juho Mäki-Lohiluomalle osoitteeseen juho.maki-lohiluoma@eurooppanuoret.fi. Perustele hakemuksessa motivaatiosi sekä kerro lyhyesti aiemmasta aktiivisuudestasi Eurooppanuorten toiminnassa. Lähetä hakemus viimeistään 14.5.
  2. Saat vastauksen hakemukseesi seuraavan viikon kuluessa.
  3. Tuen saatuasi hae vielä erikseen itse seminaariin alla olevien ohjeiden mukaisesti. Eurooppanuorten tuki ei siis vielä takaa paikkaa itse seminaarissa, joten tee myös tämä hakemus huolella. Tämän haun deadline on 24.5.

Alla lisätietoa seminaarista. Hausta ja seminaarista voit kysellä myös osoitteesta juho.maki-lohiluoma@eurooppanuoret.fi.

International Seminar – Reconnect: synergy between local action and politics | Valletta, Malta | 5-9 July 2017

Co-organised by JEF Europe and JEF Malta, the international seminar ”Reconnect” will take place from the 5 – 9 July in Valletta, Malta.

Practical information:

Deadline for applications: Wednesday, 24 May 2017 23:59 CET**
Participation fee: €100 (€50 for locals and anyone who does not need accommodation)
(8 scholarships of 30 EUR will be provided based on the quality of the response with the regard to the applicant’s motivation).
This fee covers the accommodation and the meals throughout the seminar.
Travel reimbursement: 70% of the travel costs (up to max. 150€)

* JEF Europe and JEF Malta will assist in visa procedures if needed.
**Do not book your ticket and/or pay the participation fee before you receive an e-mail confirmation regarding your selection
***Cancellation policy: Participants who have been confirmed and have paid their participation fee, but cancel their participation after 12 June 2017 will receive 50% of their participation fee. Cancellations after 20 June 2017 are not refundable at all.

Who is eligible to apply: Young people aged 18-30 years who are citizens of one of the 47 member states of the Council of Europe. Applications from non-eligible persons will not be taken into account.

To apply, please fill out this form.

Results of the selection procedure will be sent by Monday 5 June 2017 23:59 CET
For more information read the full call HERE
This seminar is part of of the JEF Europe Annual Workplan 2017