Tähdistö-lehti on saanut oman verkkosivuston!

Eurooppanuorten julkaiseman asiantuntija- ja järjestölehti Tähdistön verkkosivusto (www.tahdistolehti.fi) lanseerattiin maanantaina 8. toukokuuta. Verkkosivustolla voi tutustua ajankohtaisiin Eurooppa-aiheisiin liittyviin asiantuntijateksteihin, joita tuottavat niin Eurooppanuorten aktiivit kuin EU-asioissa harjaantuneet asiantuntijat.

Tähdistö-lehden verkkosivuston avulla Eurooppanuoret pyrkii uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumattomalla tavalla edistämään aktiivista Eurooppa-asioihin liittyvää mediakeskustelua kotimaassa. Moniäänisyyteen pyritään julkaisemalla tekstejä paitsi suomen niin myös ruotsin ja englannin kielellä.

Samalla Tähdistön printtiversio jatkaa normaalisti ilmestymistään kaksi kertaa vuodessa. Vuoden ensimmäinen numero ilmestyi toukokuussa 2017 ja käsittelee eurooppalaista identiteettiä. Tähdistön seuraava teemanumero tulee ilmestymään syksyllä 2017. Lehden ja verkkosivuston päätoimittajana toimii vuonna 2017 Karoliina Rajala ja lehden vakiotoimituskuntaan kuuluvat Eurooppanuorten viestintätyöryhmän jäsenet.

Tutustu: www.tahdistolehti.fi

Lisätiedot:

Karoliina Rajala
Päätoimittaja
karoliina.rajala@eurooppanuoret.fi