“Altiero Spinelli” Institute for Federalist Studies järjestää kansainvälisen seminaarin ”Federalism in Europe and The World” Ventotenessa Italiassa 3.9.-8.9.2017. Lisätietoja seminaarista löytyy instituutin sivuilta.

Eurooppanuoret tukee seminaariin osallistuvien osallistumis- ja matkakuluja. Tukea myönnetään hakemuksen perusteella ja sitä voidaan kyseistä seminaaria varten myöntää kahdelle osallistujalle. Tuen saajia valittaessa otetaan huomioon mm. perustelut ja motivaatio seminaariin osallistumiseen sekä aiempi aktiivisuus Eurooppanuorten toiminnassa.

Eurooppanuorten tuki kattaa 50 prosenttia matkakuluista seminaariin, kuten lento-, juna- ja laivalipuista, ja tuen maksimimäärä on 150 euroa. Eurooppanuorten tuen saaminen edellyttää myös teksti- tai videomuotoisen raportin tuottamista tapahtumasta ja tapahtumalta viestimistä Eurooppanuorten some-tileillä.

Saadaksesi Eurooppanuorten tuen seminaariosallistumiseen toimi seuraavasti:

  1. Lähetä vapaamuotoinen tukihakemuksesi Eurooppanuorten kansainvälisen yhteistyön vastaavalle Juho Mäki-Lohiluomalle osoitteeseen juho.maki-lohiluoma@eurooppanuoret.fi. Perustele hakemuksessa motivaatiosi sekä kerro lyhyesti aiemmasta aktiivisuudestasi Eurooppanuorten toiminnassa. Lähetä hakemus viimeistään 18.5.
  2. Saat vastauksen hakemukseesi seuraavan viikon kuluessa.
  3. Tuen saatuasi hae vielä erikseen itse seminaariin alla olevien ohjeiden mukaisesti. Eurooppanuorten tuki ei siis vielä takaa paikkaa itse seminaarissa, joten tee myös tämä hakemus huolella. Tämän haun deadline on 31.5.

Alla lisätietoa seminaarista. Hausta ja seminaarista voit kysellä myös osoitteesta juho.maki-lohiluoma@eurooppanuoret.fi.

Varsinainen haku seminaariin löytyy täältä.

Matkaraportti viime vuoden seminaarista löytyy täältä.