Hyppää mukaan Eurooppanuorten Brysselin koneeseen! Kiinnostaako sinua EU:n toiminta ja kansainväliset kysymykset? Eurooppanuoret toteuttaa 12.-15.10. yhteisen matkan Brysseliin. Matka on loistava tilaisuus oppia ja syventyä EU:n toimintaan sekä nähdä miten käytännön vaikuttaminen unionissa tapahtuu. Luonnollisesti muiden eurooppanuorten seura on mitä mainiointa! Matkan järjestäjänä toimii Euroopan parlamentin jäsen Henna Virkkunen.

Brysselissä pääsemme tutustumaan Euroopan ytimeen, näkemään keskeisten instituutioiden toimintaa paikan päältä käsin sekä kuulemaan useita huippumielenkiintoisia puheenvuoroja EU-kysymysten kanssa työskenteleviltä henkilöiltä. Ohjelmassa on suunnitteilla Euroopan Parlamentin lisäksi vierailuja muihin Brysselin tärkeisiin kansainvälisiin instituutioihin. Ohjelma tarkennetaan lähempänä ilmoittautuneille.

Tapahtuman hinta on 250 euroa. Hinta sisältää edestakaiset lennot Helsingistä Brysseliin ja 3 yön hotellimajoituksen. Eurooppanuoret tukee lisäksi kotimaan matkakustannuksia 20 euron omavastuulla 50 euroon asti.

Paikkoja on rajatusti, ja ne täytetään mahdollisimman nopeasti. Lähetä lyhyt motivaatioteksti  viimeistään 31.7. mennessä siitä, miksi juuri sinut pitäisi valita mukaan, sekä mahdollinen taustasi Eurooppanuorten toiminnassa ja aluejärjestössä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@eurooppanuoret.fiPaikkoja aletaan täyttämään sitä mukaa kun hakemuksia tulee, eli ole nopea!

Liitä mukaan myös seuraavat tiedot:

Nimi
Syntymäaika
Osoite
Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

 

Haku päättyy maanantaina 31.7. Tämän jälkeen paikat täytetään, eikä muutoksia voi enää tehdä.

AIKATAULU:

Lähtö Finnairin lennolla Helsinki – Bryssel: torstai 12.10. Klo 7.55-9.35
Paluu Finnairin iltalennolla Bryssel – Helsinki: sunnuntai 15.10. 19.20-22.45

MITÄ: Eurooppanuorten vierailu Brysseliin, EU:n ytimeen
MILLOIN: 12.-15.10.2017.
MIKSI: Ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua EU:n toimintaan sisäpiirin näkökulmasta!