Erilaisten näkemyksien keskustelufoorumi keskellä Haikon idyllistä luonnonmaisemaa. Poliittista debattia kylpylähoidoilla höystettynä. Asiantuntijapuheenvuoroja ja hulmuavia helmoja juhlaillallisella. Linnaseminaari tulee taas!

Eurooppanuoret järjestää loppukesän päätapahtuman, perinteisen Linnaseminaarin 18.-20.8.2017. Paikkana on edellisvuosien tapaan suosittu Haikon kartano Porvoossa ja teemana vuoden 2017 seminaarissa on ”Eurooppa takaisin raiteilleen”. Luvassa on siis ajatuksia herättäviä puheenvuoroja monipuolisesti eri osa-aloilta, mieltä kutkuttavaa keskustelua, sekä tietysti Eurooppa-henkistä seuraa. Ohjelmassa on myös perinteinen poliittisten nuorisojärjestöjen paneeli. Lisäksi on varattu aikaa tutustumiselle ja ympäristöstä nauttimiselle, Haikon kartanon tunnelmallinen ympäristö tarjoaakin erinomaiset puitteet aivonystyröiden rentoutumiselle ajattelurikkaan päivän päätteeksi.

Vuoden 2017 Linnaseminaari on hyväksytty osaksi Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Perinteeksi muodostunut tapahtuma juhlii satavuotiasta Suomea juhlaillallisella, sekä aiheeseen liittyvillä puheenvuoroilla. Seminaarissa päästään pohtimaan mm. itsenäisen Suomen tulevaisuutta ja suomalaista identiteettiä globaalissa maailmassa. Lisää juhlan aihetta tuo myös 20-vuotta täyttävä järjestömme Eurooppanuoret. Luvassa on siis hyvin erityinen viikonloppu.

Tätä juhlaseminaaria et halua jättää välistä!

Linnaseminaarin 2017 puhujat:

PERJANTAI 18.8.
Kai Mykkänen, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri
Henna Virkkunen, europarlamentaarikko

LAUANTAI 19.8.
Taru Tujunen, toimitusjohtaja, Viestintätoimisto Ellun Kanat
Mika Aaltola, ohjelmajohtaja, Ulkopoliittisen instituutin ”Globaali turvallisuus” -tutkimusohjelma
Pekka Haavisto, kansanedustaja, presidenttiehdokas
Raine Tiessalo, Bloomberg Newsin toimittaja & YLE:n Ranskan kirjeenvaihtaja 2001-2012
Poliittisten nuorisojärjestöjen puheenjohtajien paneeli

SUNNUNTAI 20.8.
Miapetra Kumpula-Natri, europarlamentaarikko
Yllätyspuheenvuoro

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille!

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua Linnaseminaariin Eurooppanuorten Holvi-verkkokaupasta.

https://holvi.com/shop/eurooppanuoret/.

Huom! Voit perua osallistumisen maksutta 20.7. saakka.

Lisätietoja

Ohjelma ja aikataulut tarkentuvat myöhemmin. Klikkaa itsesi osallistujaksi Facebook-eventissä, niin saat lisää infoa ensimmäisten joukossa! Seuraa myös Eurooppanuorten someviestintää, verkkosivuja ja Uutiskirjettä (tilaajaksi voit liittyä verkkosivuiltamme).

Jos sinulle jäi kysyttävää, voit olla yhteydessä Eurooppanuorten pääsihteeriin:

Kristian Kyllönen
+358 45 189 7090
kristian.kyllonen@eurooppanuoret.fi

 

Eurooppanuoret ry pidättää oikeuden muutoksiin.